free download 78 travel guides written by experts

Top cele mai cumparate cadouri de Craciun la Design Your Christmas! targul de design romano-austriac

28 noiembrie – 24 decembrie | in incinta Carturesti – Baneasa Shopping City

Obiectele de designer au fost la mare cautare in luna cadourilor!

Astfel, in cadrul primului targ de design romano-austriac Design Your Christmas!, care este in desfasurare pana pe 24 decembrie la Baneasa Shopping City, obiectele romanesti de design care au demonstrat originalitate au fost cele mai cautate de cumparatorii care au trecut pragul targului.

Astfel, pe primele locuri in topul preferintelor cumparatorilor se situeaza terariile designerului Ramona Bejan (fragmente de natura vie suspendata in globuri transparente – preturi de la 190 lei/ buc.), accesoriile din piele ale designerului Gabriel Geller (genti sau accesorii pentru gadgeturi, personalizate cu diferite mesaje) sau simpaticele figurine realizate din taste de calculator de designerul Alin Teglas.

Nemuritor si Rece, un brand romanesc de tricouri imprimate cu figuri ale unor celebre personalitati culturale romane (precum Maria Tanase sau Jean Constantin), intr-o interpretare stilistica contemporana sau Iscusit. Concept vestimentar – un brand de haine – obiect, personalizate printr-o amprenta foarte puternica a creatorilor acestui brand, au fost de asemenea pe primele locuri in preferintele celor care au dorit sa faca cadou un obiect special de la targul Design Your Christmas!

Vizitatorii au cumparat de asemenea si Fandacsia – o palarie ultra extravaganta (265 lei) sau bijuterii – concept ale designerilor Alis Lalu sau Empire (preturi de la 300 lei).

O sectiune speciala in cadrul targului Design Your Christmas! este dedicata designului austriac – 10 designeri din regiunea Graz expun spre vanzare obiecte de iluminat, obiecte de decoratiune interioara, bijuterii si diferite accesorii.

Targul este deschis la Baneasa Shopping City – etaj 1 (acces din libraria Carturesti sau dinspre Grand Cinema Digiplex) pana pe 24 decembrie, in intervalul orar 10.00-22.00.

Este pentru prima oara in Romania cand comunitatea designerilor de produs, incurajati de BUCHAREST DESIGN CENTER si ROD – Romanian Design (Carturesti), impreuna cu cea a designerilor din regiunea austriaca Styria-Graz isi unesc eforturile pentru a aduce in atentia publicului romanesc obiecte speciale de design: o propunere contemporana si proaspata de abordare a cumparaturilor si cadourilor specifice perioadei Craciunului.

Bucuresti, 17.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *