kinodiseea final

TOP CARTE MAI 2017: Autorii români se mențin în fruntea vânzărilor pe elefant.ro

Răzvan Exarhu intră direct în top 5

Autorii români Irina Binder și Andrei Ciobanu au reușit să acapareze primele două locuri în clasamentul general al vânzărilor de carte publicat de elefant.ro pentru luna mai 2017. Astfel titlurile lor, Insomnii și Suge-o, Andrei! triumfează în fața tuturor celorlalți autori străini.

Deloc surprinzător însă, pe poziția a treia a clasamentului a urcat direct Guillaume Musso, numit de presă “romancierul preferat al Franței”, cu best-sellerul internațional Fata din Brooklyn, volum lansat la jumătatea lunii mai.

Top carte mai 2017
În top 10 al vânzărilor de carte pe elefant.ro se mai regăsesc După ce te-am pierdut, carte scrisă de Jojo Moyes și Jamila Cuisine, volum al autoarei Geanina Staicu-Avram, dar și titluri prezente în clasament începând din această lună, scrise de Kendare Blake (Trei coroane întunecate), J.P. Delaney (Fata dinainte) și Victoria Aveyard (Regina roșie, vol.1).

În primele cinci locuri în topul vânzărilor de carte scrisă de autori români, în afară de Irina Binder, Andrei Ciobanu și Geanina Staicu-Avram, apare în premieră Cristina Andone cu un nou volum dedicat lui George Enescu din colecția Povești din Pădurea Muzicală, Enescu și hora razelor de soare. Binecunoscutul jurnalist și autor de carte Răzvan Exarhu își adjudecă poziția a cincea în topul autorilor români cu volumul Fericirea e un ac de siguranță lansat la jumătatea lunii mai.

“Ne bucură că publicul român este din ce în ce mai atras de publicistica autohtonă, iar titlurile nou-lansate prind foarte repede. Totodată, am sesizat în ultimele luni că, deși ne apropiam rapid de vacanță, părinții s-au gândit să împrospăteze biblioteca juniorilor pentru a menține vie dorința de a citi până la următorul an școlar“, spune Adrian Dinu, COO la elefant.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *