business challenge

Top 3 băuturi de toamnă recomandate de barista Starbucks

Aflați ce spun experții despre cafelele delicioase ale acestui anotimp și despre personalizarea lor

I-am întrebat pe barista Starbucks din toată țara care sunt băuturile lor preferate de toamnă. Aceștia au răspuns cu preferatele lor, alese direct din meniu, dar și cu sugestii de personalizare în funcție de gusturile fiecărui client. Încercați-le pe toate și vedeți care vă place mai mult.

#1 Pumpkin Spice Latte

Pumpkin Spice Latte

Începem toamna cu băutura vedetă a sezonului, Pumpkin Spice Latte, în varianta caldă sau rece, Pumpkin Spice Frappuccino. Nu ai cum să nu iubești această băutură dulce și delicioasă, perfectă pentru zilele în care razele soarelui încă își fac simțită prezența, cu o aromă bogată de dovleac și condimente de sezon – scorțișoară, nucșoară, cuișoare și ghimbir, completată de frișca cremoasă și condimente de plăcintă cu dovleac. Entuziasmul este cu atât mai mare, cu cât povestea din spatele ei este specială, totul pornind în 2003, ca o provocare între angajații Starbucks din Seattle.

Adrian, barista la Starbucks Calea Victoriei, vă sugerează să adăugați un extra shot de espresso pentru diminețile cu termene limite presante.

#2 Caramel Macchiato

Caramel Macchiato

Combinăm espresso-ul nostru bogat obținut din cafea arabica de cea mai înaltă calitate, cu sirop cu aromă de vanilie și cu lapte, adăugând, la final, caramel pentru un gust atât de dulce.

Răzvan, campionul barista Starbucks România 2018, vă recomandă să încercați această băutură cu lapte de cocos în locul laptelui normal sau să îi adăugați un plus de aromă cu sirop de zmeură. Veți fi uimiți!

Echipa Starbucks de degustători de cafea încearcă peste 250.000 de ceşti pe an pentru a asigura excelenţa fiecărei ceşti în parte. Nu veți da greș!

RECOMANDAM:  5 lucruri pe care le poţi face online

#3 Iced Americano

Și ce dacă este toamnă!? Un Iced Americano este mereu binevenit pentru a avea energie să duceți la bun sfârșit tot ceea ce v-ați propus în acest anotimp în care timpul parcă zboară 😊. Shot-urile de espresso sunt acoperite de apă pentru a produce acel strat ușor de cremă, după care se toarnă peste cuburile de gheață. Rezultatul este o băutură aromată, cu o consistenţă densă şi bogată.

Cristina, barista la Starbucks Brașov, vă sfătuiește să vă personalizați băutura cu shot-uri de ristretto în locul espresso-ului, adăugați sirop de ciocolată sau puțin lapte de migdale, pentru o aromă și mai puternică.

f64.ro%20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

##################################################### #####################################################