free download 78 travel guides written by experts

Top 15: „Hotul de carti”, „Prea multa fericire” si „Cincizeci de umbre”,

cartile preferate de romani in luna aprilie

Chris Simion, Irina Binder și Simona Tache sunt cele mai citite scriitoare românce

În luna aprilie, volumul Hoțul de cărți, scris de Markus Zukas, revine în top 15 vânzări de carte pe locul întâi. Astfel, impresionanta poveste a personajului Liesel Meminger captează în continuare atenția cititorilor, fiind una dintre cele mai cumpărate cărți ale acestui an. 

În cadrul aceluiași top, Alice Munro cu scrierea Prea multă fericire este pe locul doi, iar poziția a treia este ocupată de primul volum al poveștii Cincizeci de umbre ale lui Grey scrisă de autoarea britanică E.L. James.

“O veste îmbucurătoare pentru noi este creșterea interesului pentru scrierile autorilor români. Indiferent de metoda preferată, carte sau e-book, ținem cont de cerințele cititorilor astfel încât să le oferim cât mai multe dintre titlurile pe care vor să le citească”, spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

Tot în aprilie, în topul autorilor români, cartea Ce ne spunem când nu ne vorbim a lui Chris Simion este preferata cititorilor de literatură autohtonă. În același timp, volumul Femeile vin de pe Venus, scrisă de cunoscuta jurnalistă Simona Tache urcă în clasamentul celor mai vândute cărți ale unor autori români, direct pe locul al treilea.

La achizițiile de e-Books, întâmplãrile descrise de Adrian Teleșpan în volumul Cimitirul sunt în continuare cele mai atractive pentru cititori. Pe urmãtoarele poziții s-au clasat autori precum Francis Scott Fitzgerald și Veronica Roth, cu Povestiri cu Basil și Josephine, respectiv cu primul volum al cãrții Divergent.

Bucuresti, 08.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *