free download 78 travel guides written by experts

Top 10 cărți pentru copii preferate de părinți în 2018

Ați crede că poveștile clasice sunt vedetele unui clasament anual de carte pentru copii, dar statisticile realizate de elefant.ro ne oferă câteva surprize. Pe primele două locuri în topul cărților dedicate copiilor sunt două volume scrise de Alec Blenche, un popular nutriționist care încearcă să învețe copiii, prin volumele sale amuzante și inspirate – Erus și valea generozității și Aventuri în țara virtuților de ce e importantă generozitatea sau ce înseamnă respectul, compasiunea, curajul ori modestia.

Povestea ciocârliei Țup, inclusă de Alex Donovici în volumul Țup, imposibil e doar un cuvânt, ocupă a treia poziție a podiumului.

Printre cărțile dedicate copiilor și preferate de părinți s-au mai numărat în 2018 Tortul de clătite, de Sven Nordqvist, o poveste suedeză dintr-o serie ce îi are ca personaje principale pe bătrânul fermier Pettson și pe motanul său Findus cel vorbăreț.

elefant.ro logo

Tot în topul vânzărilor în segmentul de literatură pentru copii se află și volumul Bufnița care se temea de întuneric, al autoarei Jill Tomlinson.

Clasamentul este completat, printre altele de titluri precum O girafă în spațiu și alte șapte lumi ascunse (Cristina Donovici), De ce vă certați, Matei? (Brigitte Weninger), Mog, pisica uitucă (Judith Kerr), Elefantul Elmer (David McKee) și clasicul Aventurile lui Habarnam și ale prietenilor săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *