free download 78 travel guides written by experts

Top 10. Bucuresti

Editura Litera

Iata un ghid de calatorie/buzunar – cum doriti sa ii spuneti – extrem de util, atat bucurestenilor, cat si celor care vin in vizita aici.

Nu exagerez cu nimic atunci cand spun ca Bucurestiul este un oras mare cu enorm de multe locuri deosebite care pot fi vizitate – si disponibile pentru orice gust. Vizitatorul/turistul are de la muzee si locuri cu accent pe tehnic si pana la minunate case memoriale si muzee dedicate artelor; oricine este asteptat cu numeroase teatre, cinema-uri, cluburi dar si deosebite parcuri, gradini in aer liber, lacuri si restaurante cu delicatese locale.

Ghidul parte din seria Top 10 a celor de la Editura Litera este unul de o calitate deosebita – sute de poze, hartie de calitate, tipar color, informatii foarte bine grupate. In plus coperta este "extensibila" si va ofera o harta a orasului.

Un asemenea ghid este util asa cum spuneam bucurestenilor intrucat putini sunt cei care cunosc toate punctele din oras. Cartea este de asemenea folositoare oricarei persoane care vine in vizita aici, intrucat ofera intr-un singur loc informatiile de baza necesare pentru a putea realiza un tur al orasului.

Marturisesc ca stiam de colectia acestor ghiduri intrucat, atunci cand am mers in Viena si mi-am facut singura traseu si puncte de vizitat in concediu am avut la mine si un asemenea ghid. Extrem de util – chiar mi-a adus cateva informatii pe care nu le gasisem online la acea vreme. Cu alte cuvinte ghidurile din colectie sunt cu adevarat utile, ba as indrazni chiar sa sugerez traducerea lui in engleza pentru turisti straini – evident si cu alte piete de distributie de asemenea.

Va recomandam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *