free download 78 travel guides written by experts

Tonic regal Apiland

Apiland oferă un nou produs celor care vor să-și trăiască viața plini de energie, cu maximă creativitate și cât mai departe de neplăcutele efecte ale stresului și nenumăratelor afecțiuni cu care riscăm să ne confruntăm. Pentru a face față și celor mai exigente pretenții, fiolele de Tonic regal Apiland conțin doze optime de lăptișor de matcă și ginseng, într-o miere de cea mai bună calitate.

Ginsengul, al cărui nume are semnificația de “chintesența unui bărbat”, utilizat în China de peste 5.000 de ani, fiind prezent în prescripția pentru cele mai diferite afecțiuni, prețuit în textele vedice pentru capacitatea sa de a da celui care îl folosește forța unui taur, a fost și este prețuit drept un remediu general împotriva unei multitudini de boli. Privit drept “rădăcina vieții”, o adevărată plantă minune, el reprezintă o importantă sursă de energie vitală. Proprietățile medicinale ale ginsengului sunt excepționale, potențialul său terapeutic fiind greu de egalat de orice altă plantă medicinală, indiferent că ne referim la stimularea sistemului nervos central și periferic, la întărirea imunității, la susținerea sistemului cardiovascular sau a celui hormonal. Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire și la atenuarea efectelor acestuia inclusiv la nivelul pielii și a aspectului general, reprezentând în același timp un excelent afrodiziac, prevenind disfuncțiile sexuale, sporind fertilitatea și potența.

Mărește vitalitatea, este o importantă sursă de steroizi, revitalizează și combate eficient oboseala și îmbătrânirea. Întărește sistemul imunitar, ajută la echilibrarea metabolismului și prevenirea migrenelor, reglează glicemia, colesterolul și tensiunea arterială.

La rândul lui, lăptișorul de matcă reprezintă hrana reginei, fiind responsabil de longevitatea și fertilitatea formidabilă a acesteia, ea trăind de 50 de ori mai mult decât celelalte albine și depunând până la 2.000 de ouă pe zi, adică dublul propriei greutăți, toate astea și încă multe altele doar datorită acestui formidabil elixir – lăptișorul de matcă.

Este important de știut că lăptișorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină, un mediator esențial în procesul de transmitere a influxului nervos și, în același timp, unica sursă de Acid 10 HDA, substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral, care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi, evidențiat prin multiple studii de laborator ca un agent antitumoral eficient în mai multe afecțiuni oncologice, dar și cu efecte semnificative în combaterea bolilor bazate pe imunodeficiență. Efecte spectaculoase sunt oferite și în cazul bolilor degenerative, precum demența senilă, scleroza multiplă, față de care intervine atât preventiv, cât și prin stoparea proceselor degenerative și printr-o acțiune regenerativă. Nu mai puțin important este efectul benefic în cazul diabetului, hipertensiunii sau ulcerului.

Astfel, lăptișorul de matcă reprezintă un excelent aliment și medicament, fiind cel mai puternic stimulator al celulelor stem, oferind organismului nostru o formidabilă capacitate de regenerare. De efectele lui beneficiază întregul organism, ansamblul organelor și funcțiilor vitale. Întregul sistem gastro-intestinal, rinichii și ficatul, inclusiv în cazul hepatitei de tip A, B sau C. La fel, articulațiile, atât în cazul reumatismului, cât și al artritelor, precum și sistemul osos, atât în cazul osteoporozei, cât și al fracturilor. Cu o acțiune de reglare a nivelului colesterolului și a trigliceridelor, de combatere a formării plăcilor de aterom, de reglare a tensiunii arteriale și de susținere a miocardului, lăptișorul de matcă reprezintă un important protector cardiovascular menit să prevină infarctul miocardic. Dar el este un aliat de nădejde și în cazul afecțiunilor metabolice și endocrine. Stimulează glandele suprarenale și are efecte excelente asupra aparatului genital, inclusiv în cazul sindromului post-menstrual și al menopauzei premature.

Împreună, cele trei componente ale Tonicului regal, mierea, lăptișorul de matcă și ginsengul se potențează reciproc, conducând la o eficacitate maximă atât pentru combaterea stresului, oboselii și a celor mai felurite viroze, începând cu gripele și răcelile, dar și a celor mai grave și temute afecțiuni. Memoria, randamentul intelectual și rezistența fizică se bucură de un real suport vizibil și în aspectul și starea noastră generală.

Tonicul regal Apiland este esențial pentru îmbunătățirea memoriei, stimularea procesului de învățare, creșterea concentrației și a capacităților intelectuale, jucând un rol esențial, atât în perioada de dezvoltare a copilului și a solicitării intelectuale maxime, precum în cazul unor examene, cât și după ce încep să apară primele procese de degradare neuronală, după vârsta de 30 de ani. În egală măsură, el este important pentru combaterea infertilității, atât la bărbați, cât și la femei, pentru combaterea frigidității și a impotenței. El îmbunătățește substanțial funcțiile sexuale și reprezintă un puternic afrodiziac și energizant.

Produsul este disponibil pe www.apiland.ro.

Prețuri: Tonic regal (10 fiole) – 74 lei, Tonic regal (20 fiole) – 132 lei.

Bucuresti, 06.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *