Kinodiseea

Tom Boxer, din Andaluzia la Music Channel

Marti, 10 februarie, de la ora 22.00, Dj Andi si Liviu Hodor stau de vorba la Dance Chart cu Tom Boxer despre fete frumoase, proiecte noi si despre vacanta artistului in Andaluzia si Siberia.

Invitat la Music Channel, Tom Boxer povesteste marti seara cum a fost la filmarile videoclipului “Beautiful Day” pentru care s-a deplasat tocmai in Cadiz, Andaluzia. Mai mult decat atat, Tom dezvaluie si care sunt proiectele sale de viitor, care suna la fel de bine: pentru a filma urmatorul videoclip, are de gand sa zboare tocmai in Africa. Dj Andi si Liviu Hodor au ramas putin nelamuriti daca Tom s-a apucat de muzica pentru a vizita lumea sau pentru a canta, avand in vedere ca nici de Revelion nu a stat in tara. In noaptea dintre ani, Tom a sustinut un concert in Siberia si a profitat de ocazie pentru a petrece cateva nopti albe in cluburile de acolo si , spre surprinderea lui, a descoperit cat de frumoase sunt fetele din Siberia.

Mai multe despre Tom Boxer si de ce prefera sa manance ayurvedic si cat este de pasionat de fotografie, poti afla doar in editia de marti a Dance Chart-ului, la Music Channel.

Bucuresti, 09.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *