PR Summit 2021

Tohoku – Prin ochii fotografilor japonezi

PostModernism Museum (PMM) București este un centru cultural, o inițiativă privată, non-profit, a unui grup de manageri culturali și curatori români.

PMM își dedică proiectele unei discuții deschise asupra trecutului și prezentului, asupra ceea ce este larg acceptat și ceea ce este aflat la nivel experimental. Focusul proiectelor culturale derulate este pe secolul XX și XXI, în zona artelor vizuale și a culturii moderne și contemporane.

PMM se plasează ca o inițiativă educațională, corelând propriile proiecte cu interesele de lifestle, curiozitate, creativitate și entertainment ale copiilor și tinerilor. De asemenea, conduce proiecte de cercetare în zona culturii, publicând studii și cărți și expunând spre vizionare arhive și proiecte curatoriate.

PMM pregătește expoziții de cultură contemporană, tururi ghidate de către profesioniști, întâlniri și discuții, proiecții de film, ateliere nișate și specializate pentru copii, tineri și adulți, proiecte de arhitectură, știință, design și tehnologie.

PostModernism Museum urmărește să fie collectors’ museum și să aducă spre vizionarea și interacțiunea publicurilor sale colecții private de artă modernă și contemporană de la colecționari, galerii și muzee din România și din lume. PMM face parte din prima Asociație a Muzeelor Private din lume și este momentan singura entitate din Europa Centrală și de Est. Calitatea de membru îi oferă un avantaj extraordinar, cel de a putea găzdui și promova colecții private din toată lumea pentru un public nu doar local sau național ci și regional.

Agenda proiectelor viitoare se poate regăsi pe site.

www.postmodernism.ro
https://www.facebook.com/PostModernismMuseum

Adresã: SWAN Office & Technology Park, Kingston Building, Șos. București Nord nr. 15-23
Program: în funcție de fiecare proiect; oricând cu programare prealabilã
Parteneri: Modernism.ro, Erka Synergy Communication, Radio Romania International

Asociația PostModernism Museum (PMM) din București promovează fenomenul culturii contemporane în rândul publicului larg şi îi conferă valoare şi vizibilitate la nivel naţional şi internaţional. Asociația PMM a pregătit și întocmit prima Strategie culturală și creativă a Bucureștiului pentru perioada 2015-2025, un proiect inițiat de ArCuB în 2014. Implementând unul dintre obiectivele sale strategice, PMM derulează activităţile centrului cultural de artă şi inovaţie PostModernism Museum, deschis în primăvara lui 2015 la Bucureşti.

Bucuresti, 22.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *