free download 78 travel guides written by experts

Toate drumurile (francofonilor) duc la… www.jobsfactory.ro

Agentia de recrutare Jobs Factory a lansat noua platforma de recrutare online www.jobsfactory.ro, din dorinta de a facilita contactul dintre angajatorii si candidatii vorbitori de limba franceza, dar nu numai.

Cu ocazia Anului Francofoniei, firmele pot posta anunturi de angajare gratuit pe site-ul Jobs Factory pana la sfarsitul lui 2006, urmand sa primeasca aplicatiile candidatilor direct in contul creat pe site.
   
Lansata pentru inceput in trei versiuni (romana, franceza si engleza), interfata Jobs Factory le poate fi de ajutor si firmelor aflate in strainatate dar care doresc sa vina in Romania si sa-si formeze cat mai repede o echipa locala. Acestea pot chiar sa-si estimeze din timp costurile de angajare intr-o maniera orientativa, folosind simulatorul de costuri salariale de pe site.
Noutatea absoluta cu care Jobs Factory vine in ajutorul celor ce doresc sa recruteze colaboratorul potrivit prin www.jobsfactory.ro consta in faptul ca, pe langa instrumentele clasice de clasificare a candidatilor, angajatorii pot castiga un timp pretios prin serviciul de sortare a candidaturilor de catre consultantii Jobs Factory.
      
Jobs Factory este o agentie de recrutare si plasare specializata in selectia de personal francofon.

Bucuresti, 16.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *