metalshow

Toată România vede România! UEFA EURO 2016TM se joacă la PRO TV!

Pentru prima dată în istoria televiziunii din România, Campionatul European de Fotbal va fi difuzat de o televiziune comercială. Ca lider al televizunilor din România, PRO TV este încântat să ofere întregii țări cele mai importante meciuri ale UEFA EURO 2016TM.

Între 10 iunie și 10 iulie, PRO TV va difuza cele mai importante 23 de meciuri ale competiției, incluzând toate meciurile echipei naționale a României!

“Ca televiziune lider în România, PRO TV este prima destinație pentru evenimentele care merită văzute. De aceea, am simțit că este de datoria noastră să oferim tuturor românilor acces la o competiție de anvergura Campionatului European de Fotbal. Avem cea mai bună echipă de jurnaliști din sport, experți în transmisiuni sportive, cei mai buni comentatori de fotbal și, cel mai important, telespectatori care iubesc sportul și apreciează acest gen de programe. Suntem încântați că le vom oferi românilor emoția, tensiunea și bucuria UEFA EURO 2016TM, care va debuta cu un meci intens: România – Franța.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Pentru PRO TV, sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre cei mai importanți piloni de conținut, transmițând, de-a lungul anilor, competiții importante din lumea fotbalului, precum Europa League, UEFA Champions League, meciurile echipei naționale sau competiții românești.

România trece la EURO! Naționala revine la Campionatul European de Fotbal după 8 ani. În direct, la PRO TV, UEFA EURO 2016TM va debuta cu România – Franța! Să sărbătorim împreună, la PRO TV, Ziua Naționalei la UEFA EURO 2016TM!

Vara asta, fotbalul se joacă la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

Partenerii oficiali pentru difuzarea UEFA EURO 2016TM în România sunt PRO TV și Dolce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *