free download 78 travel guides written by experts

Toamna VELO: ultima strigare

In saptamana 26 septembrie – 1 octombrie, magazinul VELOTECA va asteapta la “Toamna VELO”, un eveniment care celebreaza venirea ofertelor de toamna, anuntand apropiatul (oare?) sfarsit de sezon. Este perioada cand producatorii si importatorii de biciclete si accesorii fac reduceri semnificative de preturi.

Este momentul cand modelele anului in curs incep sa faca loc modelelor anului ce urmeaza.

De luni pana sambata, in fiecare zi, la sediul magazinului Veloteca puteti testa diferite modele de biciclete, pentru a analiza mai bine ofertele tehnice ale bicicletelor.

Incepand din ultima saptamana a lunii septembrie, veti putea afla stiri si informatii despre noile modele ale anului 2012: incepem sa aducem cataloage, ba chiar si unele modele noi, pe care merita sa le cumparati de pe acum, daca vreti sa fiti primii care beneficiaza de noutati. Multe dintre ele aduc imbunatatiri tehnice sau estetice.

Printre produsele pregatite de noi, veti gasi si: bandane originale BUFF, dispozitive de tractare a bicicletelor de copii TrailGator Tractor, cursiere de carbon Scultura si Reacto de la Merida, casti speciale Spartan, biciclete de copii Graffito de la Cross, echipament de vreme rece TRIMM si multe altele.

Incepand cu luna septembrie, intram din nou in promotie cu 10 rate fara dobanda prin CardAvantaj.

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *