free download 78 travel guides written by experts

Toamna se numără… nunțile

Un nou program educațional marca The President

În perioada octombrie-decembrie 2019, Corin Romanescu și The President derulează un nou program educațional destinat tinerilor și publicului larg, cu tema ”Toamna se numără… nunțile”.

Lansat cu scopul de a educa publicul larg în ceea ce privește activitățile concrete ale organizării evenimentelor private, programul de responsabilitate socială se înscrie pe linia educațională inițiată de Centrul de Evenimente The President în 2018. Programul include o serie de articole și sfaturi practice publicate prin intermediul partenerilor media și oferite gratuit tuturor celor interesați de organizarea propriilor evenimente în mod profesionist.

Materialele informative oferite publicului pe durata proiectului vor include următorele teme: “10 motive să-ți organizezi nunta toamna”; “Cum îți alegi organizatorul de evenimente”; “5 aspecte pe care să le observi cand vizitezi salonul de evenimente dorit”; “Meniul de nunta – ce, cum, când”; “Bugetul de nuntă – cum îl calculezi și ce include”.

La finalul proiectului, materialele informative vor fi incluse în “Cărticica miresei”, o broșură tipărită de Centrul de Evenimente The President și oferită gratuit celor interesați.

afis Toamna se numara nuntile

”Programul de responsabilitate socială ”Toamna se numără… nunțile” face parte din seria de programe educaționale inițiate și derulate, în ultimul an, de Centrul de Evenimente The President. Ne-am asumat rolul de formator al pieței de evenimente private și încercăm, prin proiectele noastre educaționale, să ajutăm la îmbunătățirea serviciilor oferite, pentru a veni în sprijinul clienților și furnizorilor de servicii, deopotrivă. Un client educat și un furnizor de evenimente profesionist pot organiza împreună evenimente memorabile, cu condiția ”să vorbească aceeași limbă”. Acest program educațional se adresează tuturor celor care doresc să-și organizeze singuri nunta sau un alt eveniment important și apelează la organizatorii de evenimente să-i ajute, fără a ști, însă, ce trebuie să le ceară. De aceea, informațiile oferite de specialiștii noștri, în cadrul articolelor, vor fi incluse ulterior în ”Cărticica Miresei”, o broșură marca The President, un mic ghid cu informații practice și utile tuturor mireselor, pentru ca ziua nunții să rămână pentru fiecare un moment special, fără stres inutil”, a declarat Corin Romanescu, fondator și proprietar al Centrului de Evenimente The President.

Proiectul este sprijinit de 12 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Clarissa, DacicCool, Fashion8, IQool, Mujer, PRwave, Restaurante-Bucuresti.ro, Restocracy, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului.

10 motive să-ți organizezi nunta toamna

Ai spus da? Felicitări!!!

Înseamnă că pentru voi, mirii, tocmai începe o perioadă grea (dar atât de frumoasă…) : organizarea nunții…

Dacă încă nu te-ai decis pentru cea mai potrivită perioadă a nunții, noi îți propunem 10 motive pentru care să alegi un anotimp superb, nu suficient de des folosit în organizarea nunților: toamna.

1. Salonul pentru nuntă este mult mai ușor de obținut.
Dacă pentru lunile de vară trebuie să rezervi restaurantul cu 1-2 ani înainte (uneori și mai mult), în funcție de cât este de solicitat salonul, pentru lunile de toamnă poți lua decizia chiar și cu câteva luni înainte, pentru că perioada octombrie – noiembrie este mult mai puțin solicitată.

2. Prețuri mult mai bune
Ultima lună de toamnă, noiembrie, este unică pentru că la jumătatea ei începe Postul Crăciunului, astfel că nu se vor mai face nunți până anul viitor. Din aceste motive, organizatorii de evenimente oferă saloanele la prețuri speciale pentru a fi siguri că vor ocupa și ultimele weekenduri din an cu evenimente private.

3. Temperaturi plăcute
Toamna poate fi unul dintre cele mai frumoase anotimpuri: nici nu te mai topești de cald pe pe timpul verii, nici nu îngheți de frig ca pe timpul iernii, iar ploile sunt mult mai puține decât primăvara. Iar dacă seara este puțin răcoare, poate fi cel mai potrivit moment pentru a-ți pune în valoare accesorii frumoase precum o capă din blană sau un sacou elegant.

4. Aranjamente florale cu orhidee – un lux permis
Aranjamentele florale cu orhidee sunt printre cele mai frumoase și mai scumpe accesorii ale unei nunți. Însă toamna devin accesibile ca preț, deoarece este momentul în care orhideele sunt în floare. Profită de acest lucru și cere-le furnizorilor cele mai spectaculoase aranjamente florale sau buchete cu orhidee, pentru o senzație de răsfăț și eleganță! În plus, datorită temparaturilor plăcute, vei avea siguranța că florile nu se vor veșteji pe durata evenimentului.

5. Reduceri și pachete de servicii la preț bun
Dacă închirierea unui hotel pentru invitații din afara orașului părea un vis imposibil, toamna sunt șanse mari ca prețurile primite să fie mult mai mici. Nu în ultimul rând, fiind ultimele date din an, vei putea negocia și cu alți furnizori serviciile oferite.

6. Peisaj de vis pentru fotografii
Dacă ți-ai dorit mereu o ședintă foto în aer liber, culorile de toamnă și atmosfera de basm pot transforma ședința foto a mirilor, într-o experiență de neuitat.

7. Participare la nuntă sigură
Deși când vine vorba despre confirmarea participanților la un eveniment nimic nu este sigur, există șanse mult mai mari ca invitații care confirmă să participe realmente. Toamna toată lumea s-a întors deja din concedii și un eveniment special, precum o nuntă le poate întrerupe monotonia activității de zi cu zi.

8. Candy Bar & Fruit Bar
Toamna este anotimpul fructelor iar daca un Candy Bar a devenit ceva obișnuit, la nunți, un Fruit Bar poate fi acel element care să diferențieze nunta ta și să o facă memorabilă.

9. Simbol al bogăției
Toamna este considerată simbol al abundenței iar despre nunțile care se fac toamna se spune că generează o viață plină de belșug. În plus, nu trebuie să te sperie cele câteva picături de ploaie care ar putea să cadă, pentru că ploaia de la nuntă simbolizează bogăția.

10. Anotimpul vinului
În tradiția românească toamna este anotimpul preferat pentru nunți. Acum se face vinul și țuica, acum se strâng recoltele, iar oamenii se pregătesc pentru iarnă. Ce moment poate fi mai bun pentru a începe o viață nouă împreună, decât acest anotimp plin de belșug și prosperitate?

Articol scris de Corin Romanescu, Fondator și proprietar al Centrului de Evenimente The President

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *