Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Toamna-n bucate

Monini Classico

Toamna înseamnă explozie de nuanțe galbene și arămii în natură, soare blând, gusturi și arome intense și bogăție în bucătărie – căci este anotimpul recoltelor, al fructelor târzii, al abundenței de legume delicioase, gata pentru salatele proaspete sau pentru conserve.

Cu siguranță unul dintre cele mai sănătoase și mai simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta în această perioadă este consumul zilnic al fructelor și legumelor proaspete – ultimele culese pe anul acesta. Iar, pentru toți gourmets, acest sezon este sezonul salatelor, cel care deschide imaginația pentru cele mai creative combinații și pofta pentru cele mai gustoase rețete, căci diversitatea legumelor este, practic, maximă.

În plus, este momentul să îi oferim organismului, înainte de iarnă, o gamă variată de vitamine, nutrienți și antioxidanți, prin cât mai multe porții zilnice de legume cât mai diferit colorate. Iar prepararea unei salate nu ne ia mai mult de 5 minute, partea cea mai bună fiind că o putem face super repede, doar combinând legumele dorite și adăugând un strop de lămâie sau de oțet și uleiul de măsline preferat, atât de hrănitor pentru organism.

Monini Classico

Pe scurt, salatele înseamnă sănătate, o sursă de vitamine si minerale necesare în alimentație la orice vârstă, o gustare ușoară și rapid de preparat. Și, nu în ultimul rând, plăcerea de a le savura: textura, mirosul, aromele și culorile legumelor proaspete ne incită toate simțurile.

Cel mai bun mod de a obține un aport suficient de vitamine prin alimentație este adoptarea unei diete echilibrate, cu o mare varietate de alimente, în care salatele să fie, așadar, o prezență zilnică. Iar uleiul de măsline extra virgin este cea mai bună alegere pentru asezonarea salatei atunci când vine vorba să beneficiem de toți nutrientii din legume, căci grăsimile mononesaturate din uleiurile de măsline extra virgine asigură o absorbție mai eficientă de carotenoizi, vitamine, pigmenți și antioxidanți din legume și fructe.

Monini ne propune uleiul de măsline extra virgin Monini Classico pentru asezonarea salatelor preferate. Monini Classico este uleiul de măsline extra ­virgin renumit pentru aroma sa con­secventă, indiferent de modul în care este utilizat pentru a prepara felul dorit. Recomandat pentru o mare varietate de preparate cărora pur și simplu le completează și îmbogățește gustul, este indicat fie că este vorba despre salate, sosuri, fripturi ori garnituri.

Monini. O alegere savuroasă și sănătoasă. În fiecare zi!

By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.