free download 78 travel guides written by experts

Toamna incepe cu oferte noi la Pizza Hut

Toamna aceasta, Pizza Hut a pregãtit o surprizã pentru iubitorii de pizza, pe care îi așteaptã cu rețetele preferate la un preț special.

Orice pizza micã din categoriile Favorite, Speciale și Complete are acum un preț unic, de numai 10 lei.

De asemenea, Pizza Hut introduce în meniu trei produse noi, pentru un antreu apetisant: supã cremã de legume și supã cremã de roșii, servite cu o porție de crutoane, și nachos cu jalapenos, roșii, brânzã Cheddar, brânzã Mozzarella, serviți cu un sos salsa.

„Cu toții avem o rețetã de pizza preferatã, însã uneori ne dorim sã încercãm ceva nou. Știm cã e greu sã iei o decizie când sunt multe variante, așa cã ne-am propus sã îi ajutãm pe clienții noștri cu un preț special: în perioada septembrie – octombrie pot comanda orice pizza micã doresc, cu numai 10 lei. În plus, ne-am îmbogãțit meniul din restaurante cu noi antreuri, pentru o masã completã”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Oferta Pizza Hut este disponibilã în perioada septembrie – octombrie 2014, atât în restaurante, cât și la pachet. Pizza micã are prețul de 10 lei pentru blaturile Thin’n Crispy, Pan și Classic.

Pentru mai multe detalii despre ofertele din restaurante, urmãriți pagina de Pizza Hut România.

Bucuresti, 11.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *