free download 78 travel guides written by experts

Toamna asta încarcă-te cu energie verde: Câștigă super premii cu Cereal BIO!

De ce să nu fii original și, anul acesta, să începi școala in Green style?! Nu, nu înseamnă să porți uniformă verde, ci să fii eco, să mânănci echilibrat, să iubești produsele BIO, să nu îți lipsească în nicio zi fructele, legumele ori gustările sănătoase.

Căci BIO înseamnă respect pentru natură, consumul de produse naturale, fără coloranți și conservanți și mai multă energie, zi de zi, datorită nutrienților integrali din alimente. Și nu uita să faci cât mai multă mișcare; e super-fantastic și distractiv, crede-ne!

Spune-le și colegilor și prietenilor tăi veștile: Green is trendy, fun & cool!

Iar acum, Cereal BIO îți aduce produse delicioase și sănătoase și un super-concurs – motive în plus să începi școala cu energie de campion!


Cereal BIO și BIO Kid – o gustare sănătoasă în fiecare ghiozdan!

Descoperă și tu universul BIO prin produsele din gama Cereal BIO – marcă a grupului Nutrition & Sante Franța, lider european în alimentația BIO și dietetică. Având o experiență de peste 30 de ani în prelucrarea cerealelor, Cereal BIO îți propune produse 100% naturale, cu peste 95% ingrediente provenite din agricultura ecologică, la cele mai înalte standarde de calitate, fără coloranți, conservanți ori potențiatori de gust, certificate conform legislației europene în vigoare, de către organe de inspecție abilitate la nivel local sau european.

Prin produsele variate, gama Cereal BIO readuce în actualitate beneficiile nutriționale ale unor cereale milenare, precum grâul spelta, hrișca, amarath-ul, quinoa, regăsite în întreaga gamă, de la biscuiți și fursecuri, la cerealele pentru micul dejun, paleuri, pâine nordică, pâine crocantă țărănească, sos pentru paste și umpluturi.

În plus, datorită pachetelor mici din fiecare pungă de biscuiți, aceștia sunt o porție dulce delicioasă și sănătoasă, ușor de pus în ghiozdanul celor mici, pentru grădiniță sau școală. Și la fel de ușor de luat de către părinți, pentru gustarea sănătoasă de la serviciu.

O gamă completă pentru energia micului campion

O mare parte din gama de produse Cereal BIO este gândită special pentru copii, fiind bogate în vitamine și minerale, esențiale în dezvoltarea armonioasă a micuților.

● Cereale pentru micul dejun, în variantele Bulgarasi miere 250g (pret recomandat: 16,9 lei) și Petale Ciocolata 250g (pret recomandat: 16,9 lei) sunt produse în Elveția, cu făină integrală din grâu, orz, secară și porumb, ideale pentru un mic dejun sănătos, bogat în fibre.
● Biscuiții din faină măcinis integral, netratată chimic în timpul stocării, cu diverse adaosuri de ingrediente (semințe, bucăți de fructe etc.) îi vor reface rezervele de energie la gustarea de la școală sau de după-amiază, alături de un produs lactat ori de un fruct.

Descoperă și tu produsele Cereal BIO și gama BIO Kid pe www.nutrivita.ro, în raioanele BIO ale marilor lanțuri de magazine din București și din țară sau în magazinele naturiste și tip plafar.

Cereal BIO îți aduce super premii, pentru un început de an școlar plin de energie!

Pregătește-te de școală cu energie de campion! Și înscrie-te chiar acum în concursul “Cereal BIO. Orice produs Cereal BIO achizitionat până la 23.10.2016 îți poate aduce super premii:
5 copii și un însoțitor vor avea ocazia inedită de a participa la un drive test plin de adrenalină, alături de Alex Filip, campionul național de raliu 2WD.
Alți 80 de norocoși vor câștiga tricouri sau ghiozdane cu produse BIO, toate purtând autograful lui Alex Filip. Înscrie-te pe www.nutrivita.ro/CerealBio ori pe facebook, în aplicația www.facebook.com/Nutrivita.ro.

Mult succes: la start, la concurs și la școală!

Go Green! Mănâncă sănătos, începe școala cu forțe de campion și câștigă energie pentru cel mai reușit an scolar. Cu Cereal BIO!

Află pe www.nutrivita.ro/produse/cereal-bio-14 detalii despre întreaga gamă Cereal BIO. Mai multe despre regulamentul de înscriere la concursul “Pregătește-te de școală cu energie de campion” găsești pe www.nutrivita.ro/CerealBio. Spune-le și colegilor și prietenilor tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *