free download 78 travel guides written by experts

Toamna aduce “5 ani garantie fara costuri suplimentare” pentru masinile de spalat rufe Bosch

Începând cu luna septembrie, Bosch Electrocasnice oferă 5 ani garanţie, fără costuri suplimentare, pentru întreaga gamă de maşini de spălat rufe Bosch. Campania se va desfăşura până în data de 31 decembrie 2014, în limita stocului disponibil.

În cadrul acestei campanii, toți clienții care achiziționează mașini de spălat rufe marca Bosch (inclusiv mașini de spălat rufe cu uscător), pot înregistra aceste produse pentru a beneficia de garanția extinsă. Înscrierea în campanie se poate face prin completarea unui cupon special de garanție sau online, pe site-ul www.bosch-home.ro, la secțiunea dedicată campaniei, până pe 15 ianuarie 2015.

Proiectarea şi producerea aparatelor electrocasnice Bosch se bazează, de peste un veac, pe respectarea aceloraşi valori – grijă şi responsabilitate – venind în întâmpinarea celor mai exigente cerinţe ale clienţilor, dar în acelaşi timp protejând mediul. Astfel, printre inovaţiile tehnologice de ultimă generaţie, Bosch a dezvoltat cele mai economice şi eficiente maşini de spălat rufe, îndeplinind cele mai ridicate standarde în materie de sustenabilitate și economisire de resurse.

Bucuresti, 19.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *