metalshow

Toamna aceasta, AXN te invata Cum sa scapi nepedepsit

AXNDin 2 noiembrie, sezonul 2 al serialului ce i-a adus un Emmy Violei Davis se vede pe AXN, în fiecare luni de la 21:05

Se spune că primul an la Drept este cel mai dificil. Cum se desfășoară povestea mai departe de primul an, aflați din noul sezon al popularului serial Cum să scapi nepedepsit, ce are premiera pe AXN în 2 noiembrie, la ora 21:05.

După cursul profesorului Annalise Keating (Viola Davis) de la Universitatea din Middleton, câțiva studenți ajung în poziția privilegiată de a lucra la firma de avocatură a acesteia, sub îndrumarea celor mai de încredere asociați ai săi, Frank Delfino (Charlie Weber) și Bonnie Winterbottom (Liza Weil). Echipa ‘Keating 5’este împinsă la limită pe măsură ce valorile, credințele, visele și chiar adevărurile membrilor ei sunt dezvăluite.

De pe covorul roșu în sala de judecată
Cum să scapi nepedepsit pune în prim plan jocul actoricesc de excepție al recent laureatei premiilor Emmy, Viola Davis, ce interpretează rolul profesorului Annalise Keating. Serialul drama-thriller, creat de inepuizabila Shonda Rhimes (Anatomia lui Grey, Scandal), pune decisiv puterea în mâinile unui personaj central, care adaugă valoare inestimabilă pe harta rolurilor feminine de culoare de la TV. În discursul de mulțumirire pentru Emmy-ul primit pentru interpretarea personajului Annalise Keating, Viola Davis spune că singurul lucru care separă femeile de culoare de restul este doar șansa de a interpreta un rol special. Shonda Rimes a recreat, încă o dată, cu acest serial, standardul frumuseții, al atitudinii sexy, al femeii în control, al femeii de culoare.

Cum sa scapi nepedepsit


Ce se întâmplă în seara premierei?

Sinopsis episodul 1, sezon 2
Ucigașul Rebeccăi este desconspirat
Famke Janssen – invitat special, în rolul lui Eve
Annalise și studenții săi trebuie să își continue viețile ca și când nimic nu s-a înâmplat, dar studenții încă resimt dispariția Rebeccăi. Doar Annalise și Frank știu adevărul – Rebacca a fost ucisă și sunt hotărâți să afle cine este vinovatul. Între timp, Annalise decide să ia un nou caz – un frate și o soră sunt acuzați că și-au ucis părinții. Și un prieten vechi o surprinde pe Annalise, dându-i o lecție de viață.
Primul episod al noului sezon a fost scris de Pete Nowalk și regizat de Bill D’Elia.

Bucuresti, 14.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *