creative night talks

Toader Paun va fi inlocuit, astazi, in emisiunea Clubul de Seara de o fata

de 14 ani – cel mai tanar DJ din istoria radioului

· Toader Păun devine preț de o oră mentorul unei eleve din București – care va învăța de la el ce înseamnă să fii DJ!
· Evenimentul face parte din proiectul Ziua Ștafetei, în care 50 de copii cu vârste între 11 şi 18 ani vor lua locul adulților la locurile lor de muncă!
· Ascultătorii care vor să o încurajeze pe Tania Druga – eleva care își face azi debutul la Europa FM – pot posta comentariile lor pe forumul europafm.ro

Toader Păun, realizatorul emisiunii "Clubul de seară" de la Europa FM va fi înlocuit, astăzi, la microfonul Europa FM de o tânără în vârstă de 14 ani, în cadrul proiectului "Ziua Ştafetei", gândit de Fundaţia Terre des hommes.

El îi va ceda locul de DJ Taniei Druga, care va avea la dispoziție o oră ca să învețe ce înseamnă realizarea emisiunii "Clubul de Seară". Experimentul face parte dintr-un program mai amplu, al cărui start va fi dat luni seara la Europa FM.

Fundaţia Terre des hommes împreună cu partenerii săi celebrează "Ziua Ştafetei" printr-un eveniment dedicat copiilor, în care obiectivul principal este de a pune copilul în situaţia de a exersa o profesie pentru o zi. În urma acestei initiative, 50 de copii cu vârste cuprinse între 11 şi 18 ani, din Bucureşti şi din judeţul Dolj, selectionaţi dintre cei implicaţi în proiectele fundaţiei, vor înlocui un profesionist la locul său de muncă.

Tania Druga, elevă în clasa a VIII-a la Liceul Nicolae Iorga din Bucureşti, va deveni azi DJ Europa FM şi îl va avea drept mentor pe Toader Păun, care va încerca să-i transmită în câteva ore ceea ce a reuşit să înveţe în cei peste 11 ani de când lucrează în domeniu.

"O să fie un Club de Seară special în care sunt sigur că şi eu voi învăţa destule lucruri noi. Am avut ocazia să aflu mai multe despre colega mea de azi, cu ajutorul Fundaţiei Terre des hommes, ştiu că este pasionată de muzica rock, dar şi de hiturile Europa FM, că iubeşte la şcoală limba română şi istoria, iar discuţiile noastre în direct vor avea ca punct de pornire pasiunile ei", povesteşte Toader Păun.

Toader Păun vă aduce Clubul de Seară de luni până vineri la Europa FM, de la ora 21:00 și până la miezul nopții.

Ascultătorii care vor să o încurajeze pe Tania pot posta comentariile lor pe forumul europafm.ro sau vor putea folosi numărul 0728.111.222 pentru a trimite SMS-uri în direct.

Bucuresti, 19.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *