free download 78 travel guides written by experts

TNT isi extinde reteaua rutiera printr-o noua conexiune

cu Ucraina

·    Extinderea reprezintă o premieră pe piaţa serviciilor de curierat door-to-door, cu livrare în zi definită
·    Această dezvoltare contribuie la optimizarea schimburilor comerciale intra şi inter-continentale

TNT Express este primul integrator de servicii de curierat express care oferă o conexiune rutieră internaţională cu Ucraina. Noua dezvoltare a reţelei asigură resursele necesare procesării volumelor în creştere transportate către şi dinspre una dintre ţările europene aflate în plină dezvoltare.
  Inter-conectarea reţelei ucrainene de transport, cu livrare în aceeaşi zi, cu Reţeaua Europeană Rutieră a TNT, va crea legături rapide cu unele dintre cele mai importante centre industriale din zona oraşelor: Harkov, Dnepropetrovsk şi Odessa. Expedierile partenerilor TNT din întreaga Europă vor fi livrate rapid către toate aceste destinaţii, în condiţii de siguranţă şi eficienţă a costurilor, transporturile fiind sortate la centrul operaţional rutier TNT de la Varşovia şi livrate prin intermediul celui din Kiev.

Astfel, un număr tot mai mare de companii va putea beneficia de facilităţile şi performanţele serviciului rutier lider în domeniu, TNT Economy Express. Acest serviciu de transport door-to-door, cu livrare în zi definită şi care asigură monitorizare permanentă în timp real, este deosebit de util exportatorilor si importatorilor, care au nevoie de servicii de transport eficiente şi rapide pentru transporturi de mare volum (cu greutăţi de până la 1.000 kg, paletizate).

“Aceasta extindere este parte a strategiei express a TNT, strategie care urmăreşte să consolideze poziţia de lider a TNT pe piaţa europeană de curierat business to business, ne va ajuta să răspundem creşterii dinamice din ţările emergente din Europa de Est”, a declarat Jan Willem Breen, Marketing & Sales Director al TNT Express.

O astfel de dezvoltare va aduce clienţilor din Romania noi opţiuni pentru relaţia cu zone ce deţin un potenţial comercial în dezvoltare accelerată. Bogdan Zafiu, Sales & Marketing Director al TNT România a declarat: „Actualmente, Ucraina este un partener important pentru Romania in ceea ce priveste exporturile din afara spatiului comunitar (locul al 13-lea). Relaţiile comerciale sunt stabilite in principal cu mari producători din industria chimică, dar şi între companii din domeniul maşinilor şi echipamentelor, precum şi din cel al combustibililor şi lubrifianţilor. Companiile active pe aceste pieţe au nevoie, pentru a se menţine competitive, de parteneri de încredere în domeniul transporturilor, de livrări rapide şi sigure, în timp garantat, eficiente din punct de vedere al costurilor”.

Dezvoltarea unor capacităţi operaţionale performante, ca şi a noilor conexiuni rutiere, care să ofere soluţii eficiente şi rapide pentru transportul unor cantităţi mari de marfă, va permite clienţilor noştri să îşi gestioneze afacerea în condiţii de maximă profitabilitate.

Bucuresti, 17.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *