free download 78 travel guides written by experts

TNT Express pune la dispozitia clientilor

o nouă gamă de ambalaje

Partenerii TNT pot alege dintr-o largă varietate de ambalaje uşor de utilizat, rezistente şi ecologice, pentru a-şi proteja propriile expedieri

TNT Express a lansat recent o nouă gamă de ambalaje, destinate protecţiei expedierilor care circulă în reţeaua operaţională a companiei, promovând totodată imaginea de marcă a TNT în întreaga lume şi susţinând eforturile de protecţie a mediului. “În 2007, TNT a anunţat lansarea unui portofoliu omogen de servicii de curierat, disponibil clienţilor noştri, în aceleaşi condiţii de calitate şi cu aceleaşi opţiuni cu valoare adaugată, oriunde pe glob. În completare, anul acesta am creat o noua gamă de ambalaje, pentru a oferi aceeaşi multitudine de variante practice de protejare a articolelor trimise în reţeaua TNT, de oriunde ai alege să expediezi”, a declarat Jan Willem Breen, Director Sales şi Marketing al diviziei TNT Express.

Noile ambalaje oferă soluţii de ambalare rezistente şi uşor de utilizat. Practic, există variante disponibile (plic, flyer sau tub) pentru orice expediere, începând cu documentele confidenţiale şi terminând cu probele biologice, care trebuie păstrate în condiţii de temperatură controlată. Exemplele sunt edificatoare in acest sens: noul plic de tip „BubblePak” (410×330 mm) are o dublură interioară cu bule, pentru a facilita şi proteja expedierea de bunuri fragile. „TubePak” – variantă de ambalaj de tip tub – este potrivită pentru afişe sau planuri, în timp ce „MedPak” este destinat probelor biologice.

Multitudinea de opţiuni nu exclude simplitatea: fiecare tip de ambalaj are o denumire uşor de reţinut şi o imagine ce se poate regăsi în materialele de prezentare TNT. Totodată, orice ambalaj conţine instrucţiuni de folosire, care descriu cea mai bună modalitate de împachetare, sigilare şi trimitere a fiecărui transport. Noile plicuri şi flyere au marcaje perforate, pentru a le putea fi deschise cu uşurinţă. Pentru a reduce posibilitatea de producere a unor daune pe durata transportului plicurile şi cutiile de carton au întărituri, cu rol de protecţie.

De asemenea, noile ambalaje pun în evidenţă brand-ul TNT, prin portocaliul plin de energie, ca şi prin celelalte imagini prezente pe ambalaje (fotografii înfăţişând fluturi, petale, stele de mare, peştişori aurii şi portocale J). În plus, sunt disponibile o serie de etichete auto-adezive, distincte pentru orice tip de serviciu TNT şi utilizate pentru a semnala particularităţile fiecărui transport in parte.
Noile ambalaje reprezintă un pas important din cadrul campaniei TNT pentru protecţia mediului înconjurător. Toate plicurile sau cutiile de carton sunt concepute din materiale reciclabile şi pot fi, la rândul lor, reciclate. De asemenea, flyerele din plastic sunt bio-degradabile (într-o perioada de doi ani). 

TNT produce anual peste 50 de milioane de ambalaje anual şi a început distribuirea noilor tipuri de plicuri şi flyere pentru documente şi colete în Europa şi Orientul Mijlociu. Treptat însă, variantele îmbunătăţite de ambalaje vor ajunge la clienţii companiei de pe toate continentele. În plus, partenerii TNT beneficiază de asistenţa unui personal specializat pentru alegerea celei mai potrivite variante de ambalaj pentru expedierile efectuate.

Bucuresti, 17.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *