metalshow

TMF Group achiziționează UCMS Group

TMF Group achiziționează compania care a lansat una dintre cele mai folosite soluții software pentru administrarea resurselor umane și salarizare din România – UCMS Group

TMF Group – companie prezentă de 17 ani pe piața serviciilor de outsourcing din țară, are plăcerea să anunțe achiziția UCMS Group, unul dintre principalii furnizori specializați în servicii outsourcing de resurse umane din România. Prin achiziția filialei locale a UCMS Group, TMF Group România își consolidează poziția pe piața furnizorilor de servicii de outsourcing, mărindu-și portofoliul și echipa.

UCMS Group este o organizație multinațională cu operațiuni directe în Ungaria, Polonia și România și are o rețea de parteneri în întreaga regiune. Cunoscută anterior în România sub numele de Work Solutions, compania a fost înființată în 1996, la Cluj-Napoca. Doi ani mai târziu, a deschis un birou în București, iar în 2012 a inaugurat un centru BPO în Craiova.

UCMS Group și-a concentrat activitatea pe livrarea serviciilor de resurse umane și calcul salarial, susținute de tehnologia software dedicată – UCMS HR& PAY. Aplicația, dezvoltată și îmbunătățită în permanență, se află în topul soluțiilor de HR și salarizare de pe piață și susține peste 500 de companii din țară.
 “De la intrarea în România, TMF Group s-a dezvoltat continuu, am inovat, am creat noi servicii, am lansat studii pentru a înțelege mai bine nevoile clienților noștri și ne-am adaptat noilor realități economice. Pentru noi, este important să livrăm servicii care să ia de pe umerii clienților noștri presiunea acțiunilor conexe și să le permită să se concentreze mai bine pe activitatea lor de bază. Suntem siguri că, acum, cu o echipă de 200 de profesioniști și o expertiză sporită, vom putea fi un partener încă și mai puternic pentru clienții existenți și viitori.” a declarat Camelia Niță, managing director TMF Group România.

Cu 300 de angajați în toată Europa Centrală și de Est, 550 de persoane juridice deservite în 26 de țări, 1 milion de fluturași de salariu pe an, peste 36,000 de utilizatori ai portalurilor HR și 125,000 de calcule lunare de salarizare efectuate de clienți pe un software UCMS, grupul este bine-cunoscut pentru capacitatea sa tehnologică în furnizarea de servicii eficiente de salarizare, resurse umane și de contabilitate pentru persoane juridice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *