Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Titanic 3D – atmosfera de lux creata special pentru prietenii TVR 2

Marţi, 3 aprilie, la Cinema City Sun Plaza a avut loc premiera de gală a filmului ”Titanic 3D”, unde au participat prietenii TVR 2 alături de vedete, jurnalişti şi bloggeri.

Printre spectatori s-a aflat, în premieră, cel mai nou cuplu de prezentatoare de la TVR 2. Este vorba de Paula Chirilă şi Cristina Cioran, gazdele emisiunii duminicale Pericol de explozie. Ele au intrat cu uşurinţă în ”jocul” organizatorilor care au încercat să creeze în holul Cinema City Sun Plaza o frântură din atmosfera de pe Titanic de la începutul călătoriei.

”Ne bucurăm foarte tare că acum facem parte şi noi din marea familie a ”prietenilor TVR 2”. Ne-am simţit minunat, a fost o seară de neuitat şi ne dorim din tot sufletul ca programul să ne permită să participăm la cât mai multe astfel de întâlniri. Este vorba nu numai de a viziona cele mai bune filme, dar şi de a avea ocazia să ne întâlnim cu publicul TVR 2, un post cu foarte mulţi fani”, au declarat Cristina şi Paula.

Ospătari în ţinute de mare gală au oferit invitaţilor şampanie şi bomboane fine, în timp ce un cvartet profesionist a interpretat live piese clasice. Spre bucuria celor prezenţi, atmosfera de lux şi eleganţă a fost întregită cu parfumuri fine pentru invitaţi.

Blockbusterul cu cele mai mari încasări şi cele mai multe nominalizări şi premii Oscar, Titanic, revine pe marile ecrane în variantă 3D. Bazat pe istoria scufundării Titanicului după ce a lovit un aisberg, filmul are în centru o poveste de dragoste ficţională dintre o fată bogată (Kate Winslet) care navighează într-o cabină de pe puntea principală şi un tânăr sărac (Leonardo DiCaprio) ce a câştigat un bilet în cala vaporului.

Evenimentul a fost organizat de TVR 2 în colaborare cu Odeon, distribuitorul filmului în România, şi Cinema City Sun Plaza, iar fotografiile pot fi descărcate gratuit de pe pagina de Facebook TVR 2 – www.facebook.com/fanTVR2. (Foto: Ioana Chiriţă / TVR)

Despre „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”

Vizionarea filmului „Titanic 3D” face parte din seria “Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”. Campania a debutat în luna iunie a anului trecut la avanpremiera filmului „Pinguinii d-lui Popper” şi a continuat în august cu „Planeta Maimuţelor”, septembrie cu „Johnny English… se întoarce!", octombrie cu „În timp”, noiembrie cu „Metodă periculoasă”, în decembrie cu „Alvin şi veveriţele: Naufragiaţi”. La începutul acestui an au avut loc premierele filmelor “Avem un ZOO” (ianuarie), „Star Wars – Episodul 1: Ameninţarea Fantomei – 3D” (februarie) şi „Jocurile Foamei” (martie). Şi în 2012, Televiziunea Română organizează noi evenimente în cadrul cărora prietenii TVR 2 vor fi primii care vor vedea cele mai bune filme.

Bucuresti, 04.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *