free download 78 travel guides written by experts

Ţiriac Auto prezintă publicului în premieră noul Range Rover Velar

•    Cel mai așteptat model al gamei Range Rover va fi prezentat în premieră publicului sâmbătă, 27 mai, în București, în incinta Băneasa Shopping City, în prezenta artistei Inna
•    Modelul Velar va fi expus de Țiriac Auto și în Oradea, pe data de 31 mai, în Brașov, pe 6 iunie și în Bacău, pe 9 iunie

Ţiriac Auto prezintă, în premieră, noul Velar, cel mai așteptat model al gamei Range Rover. Acesta va fi prezentat publicului în București, sâmbătă, 27 mai, în incinta Băneasa Shopping City. De asemenea, cei interesați vor putea vedea modelul și în Oradea, pe data de 31 mai, în Brașov pe 6 iunie și în Bacău, pe 9 iunie.

range-rover-velar
„Dacă luna trecută anunțam deschiderea primului showroom Jaguar Land Rover din România aliniat la noile standarde de experiență ale celor două mărci, astăzi ne face plăcere să le oferim o nouă surpriză clienților noștri, odată cu prezentarea, în premieră, a noului Range Rover Velar. Astfel, ne concentrăm nu doar pe a fi mereu mai aproape de clienți, dar și pe a le furniza acces rapid la cele mai dorite modele ale momentului”, a declarat Claudiu Netejoară, Brand Manager Sales pentru Jaguar Land Rover în cadrul Țiriac Auto.

Pe data de 27 mai, începând cu ora 10.00, Range Rover Velar va fi dezvăluit publicului în Băneasa Shopping City, iar în după-amiaza de sâmbătă, noul model va fi însoțit și de prezența apreciatei artiste Inna, partener de imagine Țiriac Auto – Jaguar Land Rover.

Proiectat în centrele de dezvoltare Jaguar Land Rover din Marea Britanie pentru a completa spațiul dintre Range Rover Evoque și Range Rover Sport, Velar se remarcă prin lux, rafinament și performanțe deosebite pe teren accidentat.

Noul model, construit la fabrica din Sollihul, Marea Britanie, reprezintă un nou capitol în evoluția gamei și se remarcă printr-un design simplu, elegant, bazat pe elemente specifice identității Range Rover, precum și prin atenția pentru detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *