Țiriac Auto deschide primul showroom Jaguar Land Rover din România aliniat la noile standardele de design ale celor două mărci

•   Suprafața showroom-ului din Șoseaua Pipera ajunge la 800 de metri pătrați
•   Service-ul auto este dotat cu echipamente de ultimă generație și deservește de acum exclusiv clienții celor două mărci

Țiriac Auto deschide primul showroom Jaguar Land Rover din România aliniat la noile standarde de design si experiență de retail ale celor două mărci, in Șoseaua Pipera. Cu o suprafață de 800 de metri pătrați, noul showroom reunește ambele mărci auto într-un spațiu generos și aduce, în premieră în România, standardele Arch.

showroom-land-rover-jaguar
“După o investiție semnificativă și trei luni de lucru, suntem încântați să putem primi clienții noștri într-un showroom modern, ce îmbină ultimele tehnologii, cum ar fi Realitatea Virtuală, cu rafinamentul celor două mărci. În cadrul showroom-ului oferim servicii complete, la cele mai înalte standarde, aspect valabil inclusiv pentru zona de service. Ne-am propus in permanență, și iată că reușim, să fim mereu aproape de clienții noțtri, într-una dintre cele mai efervescente zone ale Bucureștiului”, a declarat Daniel Antor, CEO Țiriac Auto.

Noul standard de retail Arch înseamnă un mediu modern, ce oferă o experiență superioară clienților ambelor marci, sub același acoperiș. Noul showroom Țiriac Auto – Jaguar Land Rover are acum o suprafata generoasa, de 800 de metri pătrati.

Adiacent showroom-ului, Țiriac Auto redeschide și un service dedicat, exclusiv pentru clienții celor două mărci, dotat cu echipamente de ultimă generație și aparatură specifică Jaguar Land Rover.

Suprafața service-ului a crescut la 600 de metri pătrați și, de acum, include o zonă specială pentru clienți, în care aceștia își pot urmări, într-un spațiu confortabil, reparațiile, statusul acestora și pot avea o vizibilitate sporită asupra a tot ce se intamplă în service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *