creative night talks

Tips&tricks pentru business-uri cool: cum să-ți faci clienții să te iubească cu cutii de carton

Ai investit mult în produsul tău, are o calitate deosebită, este ceea ce își doresc clienții tăi. Dar dacă ar exista ceva ce ai putea face încât aceștia să trăiască o adevărată experiență atunci când primesc produsele comandate?

Produsele sunt, într-adevăr, atracția care stă la baza fiecărui business. Însă primul contact fizic (mai ales în cazul magazinelor online) între client și produs este… ambalajul. Felul în care îi prezinți clientului povestea ta poate face diferența în experiența de cumpărare și contribui activ la creșterea unor KPIs esențiali în dezvoltarea businessului, cum ar fi gradul de retenție al clienților, recurența acestora sau valoarea medie a comenzii.

Cutii de carton personalizate până la cel mai mic detaliu

Da, toate aceste lucruri pot fi influențate de ambalaj, de cutia de carton personalizată în care decizi să-ți trimiți produsul.

Cutie personalizata Forbes

Primul și cel mai important pas este alegerea cutiei potrivite pentru industria în care activezi. Fie că vrei să livrezi produse din domeniul fashion, beauty, gifts sau doar vrei să oferi partenerilor cadouri corporate, ai nevoie să cunoști bine funcționalitățile cutiei.

Poți alege ambalajul în funcție de mesajul pe care vrei să-l transmiți: să ai un raport excelent calitate-preț, să crești valoarea produselor printr-un ambalaj premium, să rămâi în mintea clienților… Ai zeci de posibilități.

Mesajul care face diferența în ambalaj personalizat

Evident, există și o mulțime de alte lucruri personalizabile, cum ar fi dimensiunea, dar și tipul cutiei în funcție de spațiul de depozitare de care dispune fiecare client. Prin urmare, poți porni de la zero spațiu de depozitare și cutii pliabile, până la cutii din carton tare, care pot fi stivuite pe paleți.

model Cutie personalizata

Dincolo însă de aceste lucruri, îți poți personaliza ambalajele în detaliu, mergând până la culoarea de la interiorul cutiei și posibilitatea de a include un mesaj, inclusiv pe o etichetă. Logo-ul tău, de exemplu, poate rămâne în mintea clientului fiindu-i prezentat într-un mod subtil, de fiecare dată când va deschide cutia de la tine. Astfel, experiența clientului este una completă și surprinzătoare. Atenția la detalii este, de altfel, unul dintre factorii nominalizați de clienți atunci când vine vorba de afinitatea pentru un brand.

Cât costă cutiile de carton

Dacă te îngrijorează factorul preț pentru cutiile de carton personalizate, atunci poți să-l calculezi singur, cu ajutorul unui instrument intuitiv și foarte eficient. Acest calculator de preț oferit de producătorul de cutii personalizate Cartobello include toate elementele despre care am vorbit mai sus, dar și termene de livrare și alte detalii. Mai mult, poate fi ajustat în funcție de feedback-ul tău.

În doar 3 minute ai o ofertă personalizată și poți afla costul cutiilor tale.

Iar când nu te poți decide ce culori, dimensiuni, materiale sau texturi s-ar potrivi mai bine brandului și produselor tale, poți solicita de la Cartobello mostre gratuite. Este cel mai rapid mod de a vizualiza beneficiile pe care un ambalaj de calitate le poate aduce brandului tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *