metalshow

Tipografia REAL estimeaza afaceri de 10 milioane euro in 2007

Tipografia REAL, unul din principalii furnizori de formulare financiar-contabile si tiparituri comerciale din Romania, a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de aproape 6 milioane euro, in crestere cu peste 70 de procente fata de 2005.

La finele anului precedent, Tipografia REAL a demarat un proiect de investitii de 1 milion de euro pentru modernizarea si extinderea capacitatilor sale de productie. Investitia s-a concretizat in achizitia de echipamente tehnologice performante destinate lucrarilor de policromie, inclusiv print digital.

Finele anului 2006 a insemnat, de asemenea, intensificarea activitatii tipografiei pe zona de tiparituri comerciale, demers pentru care investitia recenta insemna un atu.

“Piata produselor tipografice pe care activam noi, are o puternica tendinta de crestere; suntem printre cei mai importanti producatori de formulare financiar-contabile si intentionam sa devenim, in curand, un jucator major pe piata tipariturilor comerciale”, apreciaza Cristian Varban, presedintele Grupului REAL.

Pentru 2007, Tipografia REAL estimeaza o crestere de 70-75 de procente a cifrei de afaceri si fidelizarea clientilor de portofoliu.

Gama de tiparituri comerciale oferita de REAL va cuprinde: tipariturile comerciale in tiraj mare (fly-ere, pliante, mape, cataloage, brosuri, calendare, afise, etc); tiraj mic – print digital (atat pentru produsele traditionale cat si carti, felicitari, harti, carti de vizita etc) si tiparituri complexe, personalizate cu date variabile (servicii de expeditie materiale publicitare – mailing, emiterea si expedierea documentelor financiare – billing, formularistica bancara, leasing, turism etc.).

Oferta Tipografiei include de asemenea formularele financiar-contabile. Ca urmare a Noului Cod Fiscal, intrat in vigoare la 1 ianuarie 2007 si care aduce importante modificari formularelor financiar-contabile, Tipografia REAL a gasit solutii optime, oferind o noua gama de formulare, capabile sa corespunda celor mai exigente cerinte de calitate si securitate.

In acest sens, REAL ofera 2 noi clase de formulare:
 – Sigur Real – cu multiple elemente de siguranta: coduri alfanumerice prin care se poate verifica online autenticitatea formularului; elemente grafice de siguranta (guilloche); cerneluri invizibile sau fluorescente; microtext;  si
 – Util Real – formulare financiar-contabile realizate in 2 culori, cu design deosebit.

Bucuresti, 19.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *