free download 78 travel guides written by experts

Tipografia EDS Romania este operationala

Investiţie germană de 20 de milioane de euro în domeniul tipografic din România

Începând din octombrie 2008, EDS Romania, cea mai nouă membră a grupului german Euro-Druckservice GmbH (EDS), a devenit operaţională. Tipografia EDS Romania a fost dezvoltată ca proiect greenfield în Ghimbav, lângă Brasov şi este specialzată în tipărirea de broşuri comerciale şi reviste periodice de mare tiraj.

EDS Romania este dotată cu două maşini rotative heatset offset şi oferă, pe lângă tipar, întreaga gamă de servicii complementare precum prepress, capsare, înfoliere, împachetare şi transport. Principalii clienţi vizaţi de tipografia din Braşov, care beneficiază şi de un birou comercial în Bucureşti, sunt marile lanţuri de retail precum şi companiile de publishing. Până în 2009, tipografia va avea 99 de angajaţi.

Albert Andras, CEO al EDS Romania, este de părere că “domeniul tipografic din Romania a evoluat foarte mult dar există încă foarte mult potenţial nevalorificat”.

Christian Senff, CEO al EDS: “EDS, ca parte a filozofiei sale de a adauga valoare în relaţia cu clienţii, se mândreşte că poate furniza servicii atât la nivelul pieţei din România cât şi la nivel internaţional. Prin EDS România, am făcut următorul pas important pentru a servi partenerii din Europa Centrală şi de Est”.

Înfiinţată în 1992, Euro-Druckservice GmbH (EDS) deţine capitalul majoritar în 12 companii localizate în Austria, Germania, Ungaria, Polonia, Republica Cehă şi România.

Bucuresti, 30.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *