free download 78 travel guides written by experts

Ținute pentru ocazii speciale. Ce alegem în 2019

De fiecare dată când apare vreun eveniment special precum o nuntă sau un botez, mai mereu optăm pentru ținute clasice. Rochii lungi vaporoase, clasica rochie neagră sau poate un compleu business dacă vorbim de un eveniment coporate. Însă există multe alte opțiuni pe care le putem lua în considerare dacă ne dorim o ținută interesantă.

Salopeta elegantă

Salopetele au prins un val de popularitate în ultimul timp , opțiunile de alegere fiind extrem de multe. De la salopete elegante scurte, la cele lungi din mătase sau chiar tafta. Croielile diferă și ele mult. Cu mânecă lungă, mâneca scurtă, cu spatele gol, pantalon evazat, drept sau țigaretă. Când alegem o salopetă, proporțiile sunt cele mai importante. Este puțin mai greu de ales online salopete elegante, însă dacă urmărim tabelul de mărimi, situația se simplifică. Când vine vorba de accesorizare, salopetele elegante merg de minune cu sandale cu toc înalt și cercei candelabru.

Fusta de piele

Fusta de piele este des considerată ca fiind casual, însă în combinația potrivită, poate fi incorporată cu succes într-o ținută elegantă. Pentru o petrecere tip cocktail, fusta de piele creion este ideală aducând acel plus de originalitate. Ca și asociere, fusta de piele arată foarte bine cu un top fluid, elegant. Mătasea naturală, voalul tip chiffon sau un tulle texturat sunt cele mai interesante alegeri. Pentru a pune frumos talia în evidență, peplumul este alegerea perfectă în materie de croi împreună cu o curelușă subțire. Dacă nu știi exact de unde să îți cumperi o fustă de piele, pe www.stylishcircle.ro sigur găsești o gamă largă de modele.

Topul din dantelă

Un alt element des ignorat este topul din paiete. Nu trebuie considerat potrivit doar pentru ieșirile în club, deoarece este mult mai versatil de atât. O fustă midi cloș sau chiar una maxi, pot și ușor asociate unui top strălucitor. Cheia e în alegerea unor piese simple, de bază, atent accesorizate pentru a da un plus de eleganță ținutei fără a încărca prea mult ansamblul. Eleganța supremă stă în simplitate.

Ținute pentru ocazii speciale

sursa foto

Pantalonii palazzo

Uitați o perioadă, pantalonii tip palazzo au revenit în grațiile fashionistelor de pretutindeni. Aceștia avantajează chiar și femeile mignone dacă optează să îi poarte cu tocuri. Alungesc silueta, pun talia frumos în evidență și sunt și extrem de comozi. O pereche de pantaloni palazzo cu talie înaltă merg de minune cu un top din dantelă chantilly și niște sandale cu toc înalt. O astfel de ținută merge perfect cu o coafură tip wet look și cercei statement. Restul elementelor trebuie să rămână simple pentru a pune în valoare croiala deosebită a pantalonului.

Dacă însă nu vă sunt pe plac aceste sugestii, atunci variantele clasice de rochii pot fi la fel de interesante dacă sunt accesorizate în mod original. O rochie neagră simplă ar arăta superb cu sandale neon de exemplu. Fiți curajoase și optați pentru combinații inedite care vă scot calitățile în evidentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *