Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tinute de Paste in culori proaspat “vopsite” si imprimeuri cu “aroma” de fructe

Pregateste-te de Sarbatorile de Paste cu tinute in culori vii si imprimeuri aromate. Afla cum poti sa fii la moda de Paste cu ajutorul fustelor rosii proaspat “vopsite”, a rochiilor florale “culese” din gradina si a bluzelor cu “aroma” de fructe. Alege tinuta pe gustul tau, din noua colectie primavara vara 2012 La Femme.

Tinute de Paste cu fuste rosii proaspat “vopsite”

Daca esti indragostita de culorile vii, afla ca cele mai noi tendinte din moda sezonului primavara vara 2012 pun accentul pe culoare. Asa cum te pregatesti de Paste si vopsesti ouale, tot asa trebuie sa te pregatesti si in alegerea tinutei. La Femme “a vopsit” deja cateva fuste din noua sa colectie intr-un rosu aprins, pentru a se asorta perfect mesei festive de Pasti.

Tinute de Paste cu bluze colorate cu “aroma” de fructe

Si cum tortul cu fructe nu trebuie sa lipseasca din meniul de Paste, nici bluzele cu aroma de fructe nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta de Sarbatoare. La Femme a cules si a ales special pentru tine bluze in nuante fructate de piersica, caisa sau capsuna.

Tinute de Paste cu rochii cu flori “culese” din gradina

Si cum de pe masa de Paste nu trebuie sa ne lipsesca florile, nici din tinuta noastra de Sarbatoare nu trebuie sa lipseasca imprimeul floral. La Femme a cules flori proaspete din gradina si le-a asezat cu maiestrie pe mai multe rochii din noua sa colectie pentru primavara 2012. Bucura-te de natura purtand o astfel de rochie si Pastele va fi o sarbatoare plina de viata si culoare si pentru tine.

… un mic cadou de Paste de la LaFemme

Reducere de 30 lei la toate cumparaturile ce depasesc suma de 200 lei! Intra acum pe www.lafemme.ro si bucura-te de Sarbatoare!

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *