free download 78 travel guides written by experts

“Tinker Bell si Comoara Pierduta” – magie si ecologie pe DVD

Tinker Bell, cea mai îndrăgită zână plăsmuită de Disney, a fost numită pe 25 octombrie a.c., ambasadoare oficială ONU pentru ecologie. “Învestirea” Clopoţicăi în funcţie a avut loc chiar la sediul ONU din New York, în vederea promovării viitoarei Conferinţe de la Copenhaga privind schimbările climatice, şi celebrează lansarea pe DVD a celei mai noi producţii din seria Disney Fairies – “Tinker Bell şi Comoara Pierdută”.

La mai puţin de două luni de când “Tinker Bell şi Comoara Pierdută” ni s-a înfăţişat pe marile ecrane, a venit vremea să vedem şi pe DVD cea mai nouă ispravă a buclucaşei zâne Clopoţica. În timp ce toată Valea Ielelor freamătă de pregătiri pentru sosirea toamnei pe Continent, lui Tink, ca zână cârpace, îi revine datoria şi onoarea de a crea sceptrul pentru Piatra Lunii, nelipsită de la banchetul toamnei şi esenţială pentru regenerarea arborelui secular cu praf de zâne de care toate zânele au nevoie pentru a-şi împlini talentul magic. Dar, vai, Tinker Bell sparge din greşeală Piatra Lunii, ba se mai şi ceartă cu Terence, cel mai bun prieten. Dacă nu găseşte la timp o soluţie, toată magia din Valea Ielelor va dispărea. Căci ce magie s-ar mai putea face fără praf de zâne?! Acum, oglinda fermecată ascunsă în comoara pierdută din Incanta este ultima ei speranţă. Dar pentru a ajunge acolo are de înfruntat o călătorie lungă şi primejdioasă… Prietenii n-o lasă la greu, dar… va reuşi oare să se întoarcă la timp cu nestemata? Vom afla din “Tinker Bell şi Comoara Pierdută”, o animaţie despre valoarea prieteniei şi importanţa promisiunilor respectate, despre grija faţă de natură şi armonia cu noi înşine şi cu ce ne înconjoară.

Dincolo de povestea cu mare “lipici” la copii şi lookul mereu actual al fashionistelor din Valea Ielelor care încântă audienţa adolescentină, animaţia Disney transmite şi părinţilor un mesaj: preocuparea pentru o viaţă ecologică se învaţă în familie, de la vârste fragede. Titlul onorific acordat de ONU zânei Tinker Bell confirmă preocuparea constantă a producătorilor Disney de a susţine educaţia copiilor în spiritul unui viitor “verde”.

DVD-ul “Tinker Bell şi Comoara Pierdută” include atât varianta subtitrată, cât şi pe cea dublată în limba română, în interpretarea actorilor Aylin Cadîr (Tinker Bell), Cristian Neacşu (Terence), Florentina Ţilea (Rosetta), Adina Lucaciu (Iridessa), Mădălina Ghiţescu (Fauna), Tamara Roman (Boare Argintie), Cătălina Mustaţă (Regina Clarion), Anca Sigartău (Zâna Maria), Cristin Tomi (Supraveghetorul Toamnei), George Constantinescu (Clanc), Nicolae Cojenel (Boloboc), Ion Arcudeanu (Zânul Gary), Andreea Şofron (Lyria), Şerban Pavlu (Trolul Înalt) şi Cosmin Şofron (Trolul Scund). Bonusuri: scurt metrajul “Ghid magic pentru Pixie Hollow”, duble eliminate şi bâlbe, scene tăiate, Din culisele Disney, “Pixie Hollow vine în lumea Walt Disney”, videoclipul “The Gift Of A Friend” şi alte surprize.

Animaţia este disponibilă în hypermarket-uri şi magazine de specialitate, precum şi online, pe www.mymovie.ro, la un preţ recomandat de 49,9 lei. Pe 10 noiembrie a.c., “Tinker Bell şi Comoara Pierdută” se lansează şi pe Blu-ray. Un film distribuit de Prooptiki România. Parteneri media: Baby şi 121.ro.

Bucuresti, 06.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *