free download 78 travel guides written by experts

Tinerii designeri – sustinuti de Plaza Romania

Iunie 2009 Asa cum v-a obisnuit in fiecare an, Plaza Romania continua seria evenimentelor realizate in premiera intr-un centru comercial. In aceasta primavara, Plaza Romania a fost decorata cu pantofi-gigant, de 2 metri inaltime si 3 metri lungime, stilizati de tineri designeri.  Evenimentul se inscrie in seria proiectelor derulate de centrul comercial pentru sprijinirea tinerilor artisti si a fost sustinut de catre Mihai Albu. Printre designerii care au avut modele de pantofi expuse in Plaza Romania se numara Arina Varga, Livia Mihu, Mirela Diaconu, Cosmina Englizian pentru Passion du Brasil, George Enache, George Neagu, Mihaela Glavan si Agatha Blank. Cu ocazia lansarii extensiei cu peste 30 de magazine, din zona Atrium, de la etajul 2,  a avut loc si un fashion show, iar Mihai Albu, invitat de onoare al evenimentului,  a prezentat pantofii  decorati de designeri si a ales un model castigator – cel al lui George Enache – pe care l-a confectionat in atelierul sau la dimensiuni normale.

Pentru a decora cat mai creativ şi personalizat pantofii-gigant, fiecare designer si-a ales o tema, iar in decorarea pantofului sau George Enache a avut ca sursa de inspiratie pop-art-ul. “ Salut initiativa celor de la Plaza Romania de a incuraja si sprijini tinerii designeri si ma simt onorat ca am putut fi alaturi de ei. In ceea ce priveste participantii la acest concurs, as vrea sa subliniez faptul ca alegerea mea a fost bazata pe cunostintele aplicate de studiu al formei si detaliilor de constructie a tiparului, dublate desigur de inspiratie si cunoasterea trendurilor internationale. George Enache este un tanar designer care promite si care cu multa munca va reusi poate, in viitor, sa isi consolideze un nume in fashion. », a declarat Mihai Albu.

Si in acest sezon va asteapta o serie de surprize in Plaza Romania . Toata vara este dedicata celor pasionati de masini. Vedete ale soselelor de acum 80 de ani pot fi admirate in centrul comercial, alaturi de simulatoare de Formula 1, jocuri interactive Nintendo Wii si un circuit de curse off road pentru masini radio comandate. Daca doriti inca un motiv pentru a vizita centrul comercial, va vor convinge miile de premii pregatite pentru aceasta vara.

 Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *