free download 78 travel guides written by experts

Tinerii Conteaza! Ei sunt liderii de maine!

Vineri, 05 iunie, incepand cu ora 10.00 studentii din facultatile cu profil economic, tehnic si administratie publica vor afla de la personalitati secretul unei cariere de succes in cadrul seminarului “Tinerii conteaza! Ei sunt liderii de maine”, care se va desfasura la Hotel Ibis – Palatul Parlamentului (Str. Izvor 82-84), Sala Mircea Eliade.

Monica Iacob-Ridzi (Ministrul Tineretului si Sportului) va deschide sesiunea de lucru prin punctarea oportunitatilor de angajare in institutii europene, iar Bogdan Baltazar (fost Presedinte BRD, in prezent consultant financiar), Monica Tatoiu (femeie de afaceri) si Ana Maria Prodan (prima femeie impresar in fotbal din Romania), in calitate de lectori ii vor invata pe tineri secretele reusitei profesionale in conditiile actuale ale pietei muncii. Evenimentul va fi moderat de Gianina Corondan.

Fie ca se vor angaja in structurile statului, in structuri europene sau in companii multinationale, tinerii trebuie sa acorde o maxima importanta factorilor motivanti in alegerea traseului profesional.

Seminarul de maine, prin povestea fiecareia dintre personalitatile prezente isi propune sa ii invete pe studenti modul in care trebuie sa se prezinte la un interviu pentru a castiga increderea si respectul angajatorului, precum si conduita pe care trebuie sa o adopte pentru a-i ajuta in evolutia profesionala.

Seminarul “Tinerii conteaza! Ei sunt liderii de maine!” face parte din campania “2 X mai” si se desfasoara in doua etape; prima manifestare a avut loc pe 22 mai si in cadrul acesteia studentii au aflat cum pot pune bazele propriilor afaceri cu bani putini, dar si ce responsabilitati presupune statutul de lider.

„Printre voi sunt cu siguranta oameni care s-au nascut cu talentul de a conduce, de a organiza. Nu lasati pe nimeni sa va distruga acest dar. Luati atitudine, implicati-va, pentru ca voi puteti fi liderii de maine. Ca europarlamentar am fost in grupul de initiativa care a lansat ideea programului european Erasmus pentru tinerii intreprinzatori. Acesta este unul dintre instrumentele eficiente prin care inteligenta si creativitatea voastra vor fi rasplatite.", declara Monica Iacob-Ridzi, Ministrul Tineretului si Sportului.

Bucuresti, 04.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *