free download 78 travel guides written by experts

Tineriantreprenori.ro, primul program de mentorat pentru viitori antreprenori

Junior Chamber International București, filiala locală a celei  mai importante organizații mondiale de tineri antreprenori și tineri manageri (www.jci.cc),  pregătește în luna noiembrie 2008, prima ediție a unui program de mentorat pentru viitori antreprenori.

Proiectul se adresează  tinerilor, absolvenți de liceu sau de facultate, cu vârste între 18 și 35 de ani, ce au în plan înființarea unei firme în maximum 6 luni de la participarea la program sau care au înființat o firmă cu maximum 6 luni de activitate până la data începerii programului.

Fiecare participant va avea un mentor personal cu care va petrece două săptămâni la biroul acestuia din urmă. Mentorii sunt tineri antreprenori care au înființat în ultimii ani start-upuri de succes în diverse domenii. Lista completă a acestora poate fi găsită la: www.tineriantreprenori.ro/mentori

* Ideea proiectului a venit după ce am cunoscut mulți tineri care erau la începutul ”carierei” de antreprenori și aveau nevoie de sfaturi și păreri despre diferite aspecte ale unui start-up. Mi-am dat seama în urma întâlnirilor cu aceștia cât este de util să împartășesti din experiența  proprie, legată de provocările și dificultățile creșterii unei organizații,  unei persoane aflate la început de drumdeclară Tudor Maxim, managerul proiectui-JCI  Bucuresti.

Misiunea proiectului este de a contribui la dezvoltarea antreprenoriatului în rândul tinerilor din România și de a-i sprijini pe aceștia în inițiativele lor, prin transfer de know-how, prin mentorat și prin training.

În urma acestui proiect se va crea o rețea de tineri antreprenori ce vor putea continua relația de colaborare inițiată în timpul proiectului.

Susținem în cadrul JCI București acest proiect pentru că raspunde cu succes uneia dintre cele 4 directii de dezvoltare declarate in misiunea JCI si anume sustinerea tinerilor antreprenori (celelalte 3 directii fiind: leadeship, dezvoltare personala si CSR), adăugă președintele organizației JCI București, Loredana Manolache

Participarea la program este gratuită și este susținută de munca mai multor  voluntari din organizațiile partenere. Înscrierile se fac pe blogul proiectului, la adresa www.tineriantreprenori.ro.

Bucuresti, 06.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *