Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Timpul in alb si negru

Timpul este una dintre putinele coordonate pe care nu putem sa le controlam.  El curge diferit pentru fiecare dintre noi, iar nuantele in care percepem timpul sunt de obicei alb si negru. Timpul curge prea repede sau trece prea greu. Nu exista intermediar.

Oxette iti propune o colectie de ceasuri in alb-negru, o colectie avangardista si sofisticata. De atlfel, ceasurile Oxette sunt recunoscute pentru calitate excelenta, design si originalitate. Fara sa isi piarda caracteristicile utilitare (precizia, o caracteristica deosebit de importanta), ele devin o bijuterie excelenta pentru fiecare ocazie indiferent de stilul vestimentar abordat.

Piesele de rezistenta ale colectiei de dama sunt modelele din otel inoxidabil, argint – care accentueaza senzatiile –  sau piele, toate urmand ultimele tendinte ale modei. Mecanismul perfect, din quartz, este deja un element binecunoscut pentru ceasurile Oxette.

Avand la baza conceptul mix and match, colectia surprinde prin modele sofisticate si stiluri diferite, de la simplu la opulent, de la un design clasic la  unul avangardist. Colectia include atat modele sport (rezistente la apa) cat si modele luxoase, stralucitoare, glamour & stylish, incluzand si prestigiosul cronograf.

Calitatea imbatabila a produselor este garantata de producator printr-un certificat de garantie oferit de acesta in momentul achizitiei, certitifcat valabil un an de zile. Pentru ca un atu principal al colectiilor Oxette il reprezinta unicitatea, certificatul de garantie oferit  vizeaza nu numai mecanismul, dar si designul faimoaselor ceasuri Oxette.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *