free download 78 travel guides written by experts

Timisorenii cumpara cele mai scumpe bilete la concertul Lepa Brena

La scurt timp de la anuntul organizatorilor cu privire la punerea in vanzare a biletelor pentru concertul artistei Lepa Brena, reactia fanilor timisoreni nu a intarziat sa apara.

Astfel se face ca, numarul rezervarilor efectuate si al biletelor achizitionate pana in acest moment de catre admiratori este semnificativ , fapt ce demonstreaza ca Lepa Brena face parte din sufletul timisorenilor chiar si dupa 28 de ani. Primii cumparatori au optat déjà pentru achizitionarea biletelor la categoria VIP, acestea oferindu-le posibilitatea de o admira de aproape pe diva balcanilor dar si pentru a profita la maxim de cel mai asteptat concert live sustinut in capitala banatului.

Celebra cantareata Lepa Brena le promite timisorenilor un concert de neuitat in data de 15 iunie 2012 pe Stadionul Dan Paltinisanu. Evenimentul va incepe la ora 20:00 si timp de doua ore vor rasuna cele mai populare melodii, precum: „Čik pogodi”, “Mile voli Disko”, Sitnije, sitnije Cile”, Hajde davolimo SE”, Boli mi uvo SVE za” si multe altele.

Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate de la Sala Capitol, de la Opera si Teatrul National din Timisoara si online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: cat.I – 150 lei, cat.II – 100 lei si cat.III – 80 lei.

Bucuresti, 09.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *