Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tim Beaudin este noul CEO al P3 Logistic Parks

O nouă echipă executivă a fost desemnată pentru a sprijini planurile de dezvoltare ale companiei

P3 Logistics Parks (“P3”) anunță numirea lui Tim Beaudin în funcția de CEO. Din martie 2018 până în prezent, Beaudin a ocupat funcția de Chairman of the Board al P3. Începând cu data de 1 octombrie funcția lui anterioară a fost preluată de Goh Kok Huat, fostul Chief Operating Officer al GIC.

Beaudin preia conducerea P3, investitor și dezvoltator de proprietăți logistice, activ în Europa de aproape două decenii, cu dorința de a consolida succesul companiei și pentru a susține echipa de conducere a P3 în dezvoltarea și implementarea planurilor de expansiune.

Tim Beaudin, CEO al P3 Logistic Parks
Tim Beaudin, CEO al P3 Logistic Parks

Tim Beaudin, P3 CEO, declară: „Sunt încântat să mă implic în noul meu rol la P3. Timp de 18 luni
mi-am concentrat atenția pe întelegerea businessului și sunt conștient de punctele noastre forte, mai ales în contextul actual al pieței, atât de favorabil segmentului de spații logistice. În opinia mea comerțul electronic va rămâne în continuare un catalizator important în sectorul nostru de activitate și vom continua să prospectăm piața și să identificăm noi oportunități de dezvoltare, concentrându-ne pe fructificarea proprietăților din portofoliul nostru european. Rolul meu este destul de simplu: voi sprijini echipa de conducere a P3 în planurile și demersurile care țin de expansiunea companiei și mă voi asigura că P3 va fi bine poziționată pe piața de profil, o poziție care să genereze creșteri în ceea ce privește capitalul de imagine și activitatea comercială a companiei”.

Lee Kok Sun, Director Investiții GIC Real Estate, spune: „GIC este încrezător că P3 va beneficia de experiența relevantă pe care Tim o are în această arie a industriei și, bineînteles, de experiența sa instituțională. În plus, el va fi susținut de o echipă de conducere puternică care beneficiază de vaste cunoștințe despre piață și care gestionează, totodată, o serie de contacte relevante, având acces și la multiple canale de relaționare și comunicare. Odată cu numirea lui Goh Kok Huat în funcția de Board Chairman al P3, credem că Tim și echipa de conducere a companiei vor beneficia de sfaturile, ideile și viziunea sa strategică. Aceste schimbări pavează drumul către evoluție și către o nouă etapă de creștere în zona de business pentru P3, în Europa”.

Jean-Luc Saporito, COD al P3 Logistic Parks
Jean-Luc Saporito, COD al P3 Logistic Parks

P3 anunță, de asemenea, promovarea internă a lui Jean-Luc Saporito și a lui David Marquina în rolul de co-Chief Development Officer(CDO). În noul lor mandat, cei doi vor fi responsabili de dezvoltarea operațiunilor P3 în toată Europa, sprijinindu-l pe domnul Beaudin. Atât domnul Saporito, cât și domnul Marquina își vor păstra și atribuțiile pe care le exercită în prezent în Italia, respectiv Spania.

David Marquina, co-Chief Development Officer(CDO) al P3 Logistic Parks
David Marquina, co-Chief Development Officer(CDO) al P3 Logistic Parks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *