free download 78 travel guides written by experts

Tigla metalica Skane de la Lindab intr-o noua gama de culori

Lindab Romania aduce un nou beneficiu gamei Lindab Topline – tigla metalica Skane va fi disponibila, incepand cu luna august 2009, in 13 noi culori. Asadar, pe langa culorile deja consacrate, MROS 758 si MARO 434, tigla metalica Skane va putea fi achizitionata in toata gama de culori Lindab, in varianta de acoperire PE.

“Am lansat Skane in 2007, raspunzand cererii in crestere, la vremea respectiva, pentru produse accesibile. Acum vrem sa promovam si mai puternic tigla metalica Skane, prin extinderea gamei de culori. Ne bucuram ca astfel raspundem pozitiv la inca una din solicitarile primite din partea clientilor si partenerilor nostri in prima parte a acestui an!”, a declarat Ioan Farcas, Director Dezvoltare Produse Lindab Romania.

Despre Skane

Tigla metalica Lindab Skane este un produs accesibil, cu profilatie joasa si aspect similar tiglei clasice. Se adreseaza clientilor finali cu venituri medii, care isi doresc un produs sigur sub umbrela unui brand puternic. Produsul are decupaj contur, caracteristic Lindab, ce imbunatateste aspectul stresinii si permite realizarea de suprapuneri invizibile.

Bucuresti, 11.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *