Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tide a organizat in capitala primul Targ de Sporturi pentru Copii

La târg, nume mari ale sportului românesc au vorbit copiilor şi părinţilor despre importanţa sportului în dezvoltarea armonioasă a celor mici

Tide a deschis porţile primului Târg de Sporturi pentru Copii sâmbătă, pe 31 octombrie, la World Trade Plaza. La târg, părinţii au putut culege informaţii legate de tipurile de sporturi care pot fi practicate de cei mici la cluburile sportive din toate sectoarele capitalei şi au intrat în contact cu reprezentanţi ai federaţiilor sportive din România, precum şi cu renumiţi sportivi, ce pot fi exemple de urmat pentru cei mici.

Gabi Szabo, Monica Iagăr, Sorana Cîrstea şi Mihai Covaliu le-au vorbit părinţilor şi copiilor deopotrivă despre importanţa mişcării pentru o dezvoltare echilibrată şi, nu în ultimul rând, despre satisfacţiile pe care le oferă practicarea unui sport de performanţă.

"Sunt o promotoare a unui stil de viaţă sănătos şi întotdeauna voi fi prezentă acolo unde voi fi invitată să promovez sportul pe care l-am facut cu mult drag şi cu foarte multă pasiune. Dacă un copil din cei prezenţi astăzi la târg va face sport pentru el sau de performanţă, cred că obiectivul acestei frumoase campanii Tide va fi îndeplinit", declară Gabi Szabo.

La târg, copiii s-au bucurat să urmărească demonstraţii sportive de scrimă, dans sportiv, judo şi karate şi au participat cu entuziasm la concursurile cu premii, organizate special pentru ei de către Tide. Supermamele au putut asista la demonstraţii de măiestrie, unde Tide le-a arătat cum să păstreze albul imaculat al echipamentului sportiv al celor mici, pentru că Tide Absolute este aliatul supermămicilor.

Dezvoltarea armonioasă a copiilor ţine şi de o dezvoltare fizică echilibrată, la care se poate ajunge prin practicarea sportului. Părinţii au rolul important de a-şi îndruma copiii, încă din primii ani de viaţă, către sporturi care să fie în concordanţă cu înclinaţiile şi constituţia lor. Aşadar, compania Procter&Gamble, prin brandul său Tide, a decis să se implice direct şi pe termen lung în dezvoltarea psihică şi fizică a  copiilor. Odată cu prima ediţie a acestui târg, Tide va colabora cu cluburile sportive pentru a premia caştigătorii competiţiilor pentru copii cu abonamente şi echipament sportiv.

Bucuresti, 02.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *