free download 78 travel guides written by experts

TIDE a dat startul sponsorizarii evenimentelor sportive pentru copii

Alături de Târgul de Sporturi pentru Copii, iniţiativa face parte din programul  „TIDE sprijină sporturile pentru copii”

TIDE a dat startul sponsorizărilor odată cu primul Târg de Sporturi pentru Copii, organizat în Bucureşti, pe 31 Octombrie, la World Trade Plaza. TIDE a decis să se implice constant în viaţa sportivă a copiilor, încurajându-i activ pe aceştia în practicarea sporturilor de toate felurile. Astfel, data de 16 noiembrie a marcat cel de-al doilea eveniment sportiv susţinut de TIDE, respectiv cea de-a IV-a ediţie a “CUPEI ROMÂNIEI LA AIKIDO – COPII”, organizată de Federaţia Română de Aikido Modern, la Sala Polivalentă Rapid din Bucureşti. În luna decembrie, atenţia TIDE s-a îndreptat asupra karatelor, sponsorizând competiţia desfăşurată pe 5 decembrie la Timişoara.

În contextul în care numărul copiilor sedentari este într-o vadită creştere, TIDE doreşte, prin intermediul acestui program, să sprijine sportul de masă pentru copii, nu doar oferind o soluţie pentru supermame în a păstra echipamentul celor mici protejat împotriva murdăriei, dar oferind şi o mână de ajutor pentru viaţa sportivă şi echilibrată a micuţilor şcolari.

La Târgul de Sporturi pentru Copii, organizat la finalul lunii octombrie, părinţii au avut ocazia să se informeze cu privire la ofertele a peste 50 de cluburi şi federaţii sportive din Bucureşti. Au putut astfel alege cel mai potrivit sport pentru copiii lor şi, în acelaşi timp, clubul cel mai apropiat de domiciliu ori de şcoala la care învaţă cei mici.
 
“CUPA ROMÂNIEI LA AIKIDO – COPII” a fost primul eveniment dintr-o serie de numeroase concursuri sportive naţionale pe care TIDE, detergentul pentru supermame, le va sponsoriza în lunile următoare. Iniţiativa face parte din programul “TIDE sprijină sporturile pentru copii”, care se va derula şi pe parcursul anului viitor. TIDE a sprijinit, prin fonduri, organizarea evenimentului, a oferit premii câştigătorilor şi a organizat mici momente distractive pentru micuţii participanţi.

La rândul său, competiţia de karate de la Timişoara a strâns peste 400 de sportivi, structuraţi pe criterii de vârstă şi nivel competiţional. TIDE a premiat câştigătorii cu kimono-uri, copiii cu vârste cuprinse între 6-14 ani participanţi la întrecerea sportivă fiind extrem de încântaţi de noile echipamente cu care se vor prezenta mai departe la viitoarele turnee sportive.

Prin iniţiative de tipul Târgului de Sporturi pentru Copii şi sponsorizarea competiţiilor sportive naţionale, precum Cupa României la Aikido pentru copii şi Competiţia de Karate de la Timişoara, TIDE ajută mămicile să asigure dezvoltarea armonioasă a copiilor lor prin sport. 

Bucuresti, 15.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *