free download 78 travel guides written by experts

#TIC TAC

Liviu Hodor și Mona au adus deja vara în difuzoare

LIVIU HODOR și MONA au lansat o piesă nouă – TIC TAC, în premieră, marți, 29 aprilie, la emisiunea REQUEST 629 de la RADIO 21!

Liviu Hodor și Mona întâmpină vara cu o piesă nouă și optimistă – TIC TAC, compusă împreună cu Adrian Sînă.

„TIC TAC înseamnă pentru noi un nou început, o noua echipă și un sound nou. Am auzit un demo la studioul lui Adi Sînă și mi-a plăcut mult, așa că am decis instant să lucram împreună. Am tras vocile și gata. Ce-i drept, aveam un super chef de concediu și nu mă gândeam decât la momentul în care aș sta pe șezlong, la mare și aș asculta piesa asta la radio. Sper să le placă tuturor TIC TAC, e o piesă optimistă, despre genul acela de întâmplări din viață de care trebuie să te bucuri cu adevărat. Nu cred că are sens să te grăbești în viață. Lucrurile se întâmplă oricum. Tu trebuie doar să te bucuri de ce ai acum.”, a declarat Liviu Hodor.

„TIC TAC vorbește despre secundele, minutele, orele, zilele, anii, întâmplările și experiențele ce trebuie trăite intens, despre atitudinea pozitivă care ne face viața frumoasă și împlinită, dar mai mult decât orice, amintește cât de importantă este dragostea.”, a spus Mona.

Cei doi speră să filmeze cât mai repede și un videoclip.

„Nu știm exact când vom filma clipul, poate chiar de 1 mai. Dar sigur filmările vor avea loc la mare!”, a completat Liviu Hodor.

LYRIC VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=35PV876LO34

VIDEO LANSARE: //bit.ly/1rEAFqk

Liviu Hodor s-a născut pe 24 martie 1984 la Câmpulung. Și-a început cariera de DJ la 16 ani, la un post local, iar la majorat deja mixa în cluburi importante din toată țara. În București a debutat cu un super show la Vibe FM, cel mai ascultat post radio dance din România. Împreună cu Dj Andi a realizat cea mai de succes emisiune interactivă cu mixuri live – Request 629, întâi la Radio Deea, și din 2010 până în 2012 la Radio 21. Din 2013, realizează REQUEST 629 împreună cu Cristi Stanciu.

În 2009, alături de frumoasa Tara și Edward Maya a început propriul proiect dance – Liviu Hodor feat Tara și a lansat primul single – Happy For You. Pentru Liviu, primul single înseamnă și primul hit; single-ul a staționat pentru mai multe săptămâni pe cea mai înaltă poziție a topurilor de specialitate din România, și a fost licențiat în nenumărate teritorii: America, Anglia, Irlanda, Germania, Olanda, Austria, Belgia, Luxemburg, Spania, Andorra, Rusia, Portugalia, Polonia, Bulgaria, Grecia, Turcia.

În anul 2010, Liviu lansează alături de Tara un nou single – Dream With You. Compusă de către Liviu alături de Sunrise INC, se bucură de același success ca primul single și devine, în scurt timp, una dintre cele mai difuzate piese din cluburi.

Anul 2011 înseamna pentru Liviu două noi colaborari: Sunrise INC – Still the same și Mona – Sweet Love, piesa ce s-a bucurat de un succes urias și a devenit un adevarat imn al verii 2011.

Lansat în anul 2012, single-ul Je t’aime intră imediat în topurile de specialitate.

După nenumărate turnee susținute în toata România, dar și în Vietnam, India, Italia, Spania, Slovenia sau Sri Lanka, Liviu lansează în toamna lui 2012 single-ul Dă-mi vara înapoi feat Mona, și în 2013 hitul Unde-i dragostea.

Mai multe detalii pe www.liviuhodor.ro sau pe pagina de Facebook a artistului.

Ramona Sora (Mona) s-a născut pe 9 iulie 1986 la Pucioasa, Dâmbovița. A câștigat numeroase premii muzicale, a făcut parte din formația Wassabi, creată sub îndrumarea lui Marius Moga, „vinovat” de hitul "Have some fun with Radio 21", imnul Radio 21 din 2006. Mona a debutat solo cu piesa Sweet love alături de Liviu Hodor, în vara anului 2011. Colaborarea lor a continuat cu hiturile Je T’Aime, No stress, Dă-mi vara înapoi, Unde-i dragostea. Este și designer vestimentar (licențiată a School of Art and Style, București).

Request 629, cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu se aude în fiecare zi, de luni până vineri, la Radio 21, de la 18:00 la 21:00.

Sambata 3 mai, Request 629 îți dă întâlnire la cea mai tare petrecere a sezonului!

Super party all day long la Crush Beach în Mamaia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *