free download 78 travel guides written by experts

Thriller de proportii biblice: Pergamentul secret

de Ronald Cutler

Josh Cohan, un arheolog american care ne aminteşte de Indiana Jones, este chinuit de un vis misterios. În urma unei dezamăgiri profesionale, el se hotărăşte să îşi asculte premoniţiile, lăsându-se purtat până în deşertul Iudeii, unde face o descoperire excepţională: un pergament antic ce pare să fi fost scris de însuşi Iisus.
Autoritatea Israeliană pentru Antichităţi decide să cerceteze pergamentul, însă o sectă străveche, Santinelele, se arată foarte interesată de descoperirea lui Josh. Aceasta, cunoscută pentru acţiunile sale violente, aşteaptă ocazia de a-şi dezlănţui influenţa malefică asupra lumii şi nu se va da în lături de la nimic în încercarea de a-şi însuşi pergamentul.
 
Traducere din limba engleză
de Adina şi Gabriel Raţiu
432 paginil; preţ: 45 lei
Cartonat, cu supracopertă
Colecţia: THRILLER Leda

Cel ce găseşte pergamentul trebuie să-i răspândească mesajul. Peste două mii de ani, când luna va acoperi soarele pentru multă vreme, iar omenirea se va cufunda în întuneric, va începe o bătălie uriaşă. Nicicând nu a mai fost un asemenea pârjol, şi puţini îi vor supravieţui. Dezastrul trebuie prevenit înainte să se aprindă cea dintâi scânteie, altminteri va mistui Pământul şi va spulbera sufletele tuturor oamenilor…

 În anii ’60, Ronald Cutler era un binecunoscut crainic de radio, în anii ’70, devenea proprietarul unui post de radio, iar între 1979–1997, realizatorul, producătorul şi scenaristul unor programe radiofonice de succes naţional. În 1987, Frank Murphy, pe atunci director de programe la CBS Radio Networks, l-a numit pe Ronald un „Steven Spielberg al radioului”. În ciuda pasiunii sale jurnalistice, Ronald Cutler a visat dintotdeauna să scrie un roman. În ianuarie 2004, a început documentarea pentru Pergamentul secret, care avea să fie publicat în 2008. În prezent, Ronald Cutler trăieşte în California.

Bucuresti, 16.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *