free download 78 travel guides written by experts

Thinkdigital sustine Studiul Mediascope Europa

Thinkdigital sustine demararea proiectului IAB & Mediascope Europe Study 2012, studiu demarat in 28 de tari printre care pentru prima data se afla si Romania. Cercetarea are scopul de a descoperi comportamentul consumatorilor din Europa precum si similitudinile si diferentele dintre acestia.

Interactive Advertising Bureau Romania va anunta rezultatele cercetarii Mediascope Europa in 19 iunie. Mediascope a fost lansata in 2003 ca prim studiu european de consum in zona de media. Acesta masoara dinamica evolutiei comportamentului consumatorului in toate mediile de promovare, online, radio,TV, ziare si reviste.  Pentru prima data studiul acopera pe media online patru dispozitive PC, telefon, tableta si consola.

Metodologia studiului implica peste 50.000 de interviuri realizate online, prin teloefon sau fata in fata in cele 28 de tari, ceea ce pozitioneaza Mediascope Europe ca sursa principala de date privind comportamentul consumatorului European raportat la consumul de media si la comertul electronic.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *