free download 78 travel guides written by experts

Thinkdigital Romania anunta un nou format publicitar pe Facebook

Thinkdigital Romania, reprezentant Facebook pentru 6 tari din regiune, a anuntat astazi disponibilitatea formatului logout experience care poate fi rezervat acum fara conditionari legate de alte formate de tip premium.

Logout experience, prescurtat LOX, este un format disponibil in exclusivitate prin reprezentantul Facebook in regiune, care consta in transformarea pozei de cover din timeline in spatiu publicitar, foto sau video.

“Este cel mai vizibil format permis pana acum de Facebook, care ocupa practic peste 80% din suprafata ecranului, in momentul incheierii sesiunii pe platforma, cand utilizatorul se delogheaza. Peste 2 milioane de romani din cei peste 5,2 de useri zilnici activi folosesc Facebook de pe mai multe desktopuri – de exemplu unul acasa, altul la birou –, si prin urmare se delogheaza pentru a-si pastra confidentialitatea datelor. Aceste delogari sunt vizate de noul format care, intr-o zi obisnuita, garanteaza cam 1,1 milioane de useri unici la o rata de click medie de peste 1%”, explica Dragos Stanca, managing partner Thinkdigital Romania.

Compania a facut public astazi si un tutorial video care prezinta noul format.

In Romania, spatiile publicitare pot fi achizitionate pe Facebook in doua moduri: fie prin stabilirea unui pret in timp real pe o platforma marketplace de tip licitativ – platforma unde are acces orice potential client, fie prin formate premium si speciale [sau intersectii complexe de baze de date], aceste din urma categorii fiind operate doar de parteneri autorizati Facebook, in cazul Romaniei acest partener fiind Thinkdigital.

Bucuresti, 19.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *