free download 78 travel guides written by experts

theCONSULTANTS: Creștere de 114% a cifrei de afaceri pe training în 2015

theCONSULTANTS (www.theconsultants.ro), jucător important pe piața de consultanță în resurse umane, training și coaching, anunţă o creștere de 114% a cifrei de afaceri pe training și coaching în 2015 comparativ cu anul trecut.

Grupul theCONSULTANTS a raportat în 2015 o cifră de afaceri totală de 2,510,000 de milioane de lei (aproximativ 0,56 milioane de euro).

Conform ultimelor statistici publicate în presa de specialitate privind principalii jucători din piață, cu aceste rezultate theCONSULTANTS intră în top 10 companii în domeniu.

În timp ce afacerea consolidată a grupului și-a menținut trendul în ultimii 3 ani, în 2015 activitatea de oferire a soluțiilor de performanță pentru companii (training și coaching) a crescut de la o cifră de afaceri de 445,000 lei în 2014 la 952,000 lei în 2015, pe fondul strategiei theCONSULTANTS de intensificare a activității pe acest segment.

Celelalte activități ale grupului au fost menținute și susținute pe criterii strategice și economice stricte și numai în măsura în care deservesc planurile de expansiune și profitabilitate ale grupului.

2015 – anul soluțiilor pentru performanță

Daca în 2014 activitatea de oferire de soluții pentru performanță (training, coaching) a reprezentat aproximativ 29% din  cifra de afaceri a grupului, restul provenind din activități de evaluare a performanței anagajaților, în 2015 proporția s-a schimbat în favoarea soluțiilor, training-ul și coaching-ul reprezentând 38% din cifra de afaceri.

Astfel, în anul 2015, theCONSULTANTS a antrenat și sprijinit în eforturile de creștere a performanței peste 2,800 de oameni, manageri din top şi middle management, angajați cheie din organizații, antreprenori din companii din domenii precum  FMCG, Farma, Fashion, IT & C, Cosmetice, Automotive, Finanțe, Amenajări și Materiale de Construcții.

„Aceste rezultate vin ca urmare a creșterii și întăririi echipei theCONSULTANTS, a lansărilor strategice de concepte și produse inovative în training și coaching; în același timp, ne-am bucurat de încrederea și aprecierea oferite de companiile multinaţionale deservite și de antreprenorii parteneri. Am avut în vedere dezvoltarea şi implementarea de soluţii puternic personalizate, programe integrate, susținute de specializarea şi experienţa internațională a membrilor echipei noastre. Ne-am propus ca în anul 2016 să creștem eficiența soluțiilor oferite deja, îmbogățind paleta acestora cu unele concepte noi, acoperind astfel nevoile reale pe care le-am identificat în piața de consultanță și soluții pentru performanță”, declară Adrian Barbu, fondator al theCONSULTANTS, Managing Partner.


Planurile theCONSULTANTS pentru anul în curs

Obiectivul theCONSULTANTS pentru anul 2016 este de a consolida în continuare strategia grupului, menținându-și poziția puternică pe piața de evaluare a performanței anagajaților, dar accelerând dinamica sa pe segmentul soluțiilor pentru performanță. Grupul intenționează ca în urmatorii 2-3 ani să intre în top 5 firme pe piața de antrenare și perfecționare a angajaților din România. 

În a doua jumătate a lui 2016, theCONSULTANTS va anunța lansarea unor proiecte inovative de anvergură, în domeniile training-ului și coaching-ului.

Despre theCONSULTANTS

Înființată în anul 2002, theCONSULTANTS este în topul firmelor de consultanță și soluții pentru performanță (training, coaching) și deține o poziție de lider pe piața de evaluare a performanței angajaților din România. theCONSULTANTS activează de mai mulți ani și pe piața internațională, unde oferă serviciile sale unor branduri de top, pe două continente. Cu o experiență de 14 ani pe piața de perfecționare a resurselor umane și o echipă de 24 de persoane, theCONSULTANTS a antrenat și susținut profesional peste 2,800 de persoane în 2015, manageri din top și middle management, angajați cheie, dar și antreprenori din domenii precum FMCG, Farma, Fashion, IT & C, Cosmetice, Automotive, Finante, Amenajări și Materiale de Construcții.

theCONSULTANTS oferă soluții integrate pentru performanța companiilor: consultanță de afaceri, training, coaching, coaching on the job. Expertizele principale ale grupului sunt: strategia de afaceri, customer experience management, managementul schimbării și managementul performanței, leadership, planificare și dezvoltare organizațională, inteligență emoțională/soft skills.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați www.theconsultants.ro.

Ne puteți vizita și pe facebook, la pagina www.facebook.com/theCONSULTANTS.Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *