free download 78 travel guides written by experts

The Vesper a incalzit serile de weekend cu Cosmina Pasarin!

The Vesper  te asteapta in weekend cu un program special, pana la miezul noptii ! Pentru ca stim ca e greu sa vii la film si la shopping in Liberty Center si sa nu bei un frappe racoritor sau un cocktail  in spatiul cochet de la The Vesper!

In primele doua weekenduri de la startul lunii mai–pe 9,10 si  16,17 mai- la The Vesper ai pregatite patru seri aparte, cu un DJ set de exceptie menit sa te pregateasca de party ! In fiecare din aceste seri  dupa  8  seara Cosmina Pasarin va fi gazda celor prezenti la The Vesper, va dirija echipa noastra din spatele barului, si va avea grija ca toti cei prezenti sa se simta excelent.

Sambata si duminica cei prezenti la au fost primiti chiar de Cosmina, cu un zambet larg, potrivit unei adevarate gazde , eleganta si sexy,   invitandu-i sa ramana alaturi de ea pana la miezul noptii. Sambata, echipa formata din Cosmina, Dj-ul The Vesper si  gasca de barmani s-au imprietenit si au povestit celor prezenti despre imbunatatirile de care a beneficiat The Vesper in ultimele luni, pentru a intalni cele mai inalte asteptari . Oaspetii The Vesper au primit drinks din partea casei, cei mai norocosi, mai funky, mai trendy, atat domni, cat si doamne, le-au primit din mana Cosminei. Admiratorii au facut fotografii cu gazda noastra si au primit autografe, totul pana aproape de miezul noptii.

Dupa doua petreceri de succes nu putem decat sa asteptam cu nerabdare sambata viitoare, incepand cu ora 20, cand Cosmina va da iar startul serilor The Vesper!

Bucuresti, 12.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *