metalshow

The Silver Church organizeaza Weekend-urile verii 2009 pentru Fanii Party-urilor LIVE

The Silver Church Club va multumeste ca sunteti alaturi de noi si va propune pentru vara anului 2009 un nou mod de a va petrece serile.

– Va asteptam in fiecare vineri sau sambata incepand cu orele 22.00 in The Silver Church Club, unde veti avea parte de muzica live alaturi de trupa cu cel mai bun sound Live din Romania, No13 Band si un super-show pe ringul de dans.

– Atmosfera este asigurata de trupa rezidenta a clubului The Silver Church No13 Band intercalat cu DJ Seturi sustinute de DJ Yorgos si DJ Rucky.

In acest weekend The Silver Church Club va ofera posibilitatea sa va relaxati in ritmul muzicii live.

– In cazul in care doriti sa comunicati cu noi, metoda cea mai simpla este de a trimite un SMS la nr de tel. 0754.926.420, si va vom raspunde in cel mai scurt timp (tot pe SMS).

– Rezervarile pentru mese se pot face (in cazul in care va este mai comod) si prin trimiterea unui SMS la acelasi nr.de telefon de mai sus in care specificati numele si prenumele, ziua rezervarii, nr.  de persoane, si locul (canapea, scaun bar, masa sala, masa bar).Veti primi un SMS de confirmare ferma de pe acelasi numar. Acest SMS de confirmare il veti arata la intrare pentru a fi condusi la locurile dvs.

Nu ratati distractia verii 2009!

Bucuresti, 17.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *