elefant.ro%20

The Public Advisors comunica pentru MediHelp International

Începând cu luna ianuarie 2012, The Public Advisors a fost desemnată ca agenția oficială de relații publice și comunicare a MediHelp International, cel mai mare broker de asigurări private de sănătate din sud-estul Europei.

Principalul obiectiv al Departamentului de Health&Beauty PR al The Public Advisors care se va ocupa de proiect este creșterea notorietății brandului și pozitionarea MediHelp International ca top of mind atunci când vine vorba de asigurări privare de sanatate performante. Strategia propusă pentru MediHelp International îmbină elemente clasice de PR – comunicate de presă, conferințe și evenimente cu tactici din arii vecine relațiilor publice precum mobile interactive marketing, luxury brand endorcement etc.

O puternică componentă a strategiei de comunicare este cea axata pe online: astfel, agenția își propune să facă simțită prezența MediHelp International pe forumuri și bloguri, dar și pe mediile sociale, precum LinkedIn – o retea de professional social networking pe care activeaza core-targetul MediHelp International.

„Pentru noi nu poate fi decât o bucurie să lucrăm cu clienți precum MediHelp International. În mod cert, sunt lideri în domeniul asigurarilor medicale private și au făcut pionerat într-un domeniu nou pentru România, ceea ce este de apreciat. Ne place să fim în aceeași echipă cu oameni inovatori, creativi, dar mai ales, care te supun în permanență la noi provocări.”, spune Raluca Mihălăchioiu, managing partner The Public Advisors.

„Am ales The Public Advisors din mai multe motive: profesionalismul, entuziasmul și dinamismul lor, dar și experiența în domeniu. În plus, este genul de agenție care știe exact ceea ce își dorește clientul. Au venit cu un plan corect axat pe nevoile și dorințele noastre. Cred că, mai presus de toate, buna colaborare și înțelegerea au fost cele mai importante.”, spune Zahal Levy, președinte MediHelp International.

MediHelp International este lider în domeniul asigurărilor medicale private și este prezent pe piața din România încă din 1999. Compania permite cetățenilor români, bulgari și unguri acces la îngrijire medicală la nivel european printr-un parteneriat încheiat cu BUPA Internațional, una dintre cele mai mari societăți de asigurări medicale din lume.

Departamentul de Health&Beauty PR al The Public Advisors deține mai mulți clienți importanți precum DENT ESTET, Green Dental, DENT ESTET4KIDS, AMA Optimex, ON Clinic, Biokinetika.

Echipa de specialiști a The Public Advisors desemnată să se ocupe de strategia de comunicare este formată din Lidia Pitulea – Group Account Manager și Ștefana Chivoiu – Public Advisor.

Bucuresti, 31.01.2012

{mosloadposition user9}

f64.ro%20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

##################################################### #####################################################