metalshow

The President continuă programul educațional de combatere a sedentarismului Sănătate prin Aqua Gym – ediția a 2-a

În perioada iulie–septembrie 2019, The President Pool & Lounge continuă proiectul de CSR “Sănătate prin Aqua Gym”, un program educațional lansat in 2018 cu scopul de a educa publicul larg în ceea ce privește beneficiile pe care le aduce gimnastica acvatică în domeniul sănătății adulților și copiilor.

Ediția a 2-a a proiectului va debuta joi, 11 iulie 2019, de la ora 14.30, la The President Pool And Lounge, Bd. Lacul Tei, nr. 145, cu un antrenament de gimnastică acvatică realizat de unul dintre intructorii complexului The President. Atmosfera de distracție și vacanță va fi întreținută de partenerii proiectului: DJ Nicolow, DJ Suru, DJ Avi Pasko și DJ Nicolle B.

Proiectul de educație în domeniul sănătății ”Sanatate prin Aqua Gym”, ediția a 2-a, va fi derulat în perioada 11 iulie – 15 septembrie 2019, la Centrul de Evenimente The President din Parcul Lacul Tei. Pe durata celor două luni de activitate vor fi realizate periodic ședințe de Aqua Gym în piscina complexului, în funcție de starea timpului și vor fi transmise către mass-media și publicul larg materiale informative referitoare la beneficiile și transformările aduse în organism de activitățile de gimnastică acvatică.

afis aAqua Gym 2019

La activitățile desfășurate în cadrul proiectului pot participa iubitori ai sportului, părinți, copii peste 14 ani, abonați ai The President Pool & Lounge, clienți și public larg.

”În urma lansării programului educațional ”Sănătate prin Aqua Gym” în 2018, am avut surpriza și bucuria de a constata interesul stârnit de aceste activități în aer liber în rândul publicului larg, fie că sunt clienți regulați sau ocazionali ai Centrului de Evenimente The President. De aceea, anul acesta am decis să începem proiectul mai devreme, încă din luna iulie și să îl continuăm pe durata a doua luni, prin ședințe de aqua gym periodice, realizate în cursul săptămânii, în funcție de cum ne va permite timpul. Ne străduim, astfel, să venim în sprijinul tuturor celor interesați de menținerea stării de sănătate prin mișcare, punându-le la dispoziție antrenamente de aqua gym fără costuri splimentare. De aceea, toti abonații noștri beneficiază de intrare gratuită la ședințele de aqua gym, iar cei ce nu au abonament pot participa plătind intrarea obișnuită la piscină (40 lei)”, a declarat Corin Romanescu, Owner al Centrului de Evenimente The President.

Despre „Sănătate prin aqua gym”

Proiectul de educare și promovare a sănătății prin mișcare cu titlul ”Sănătate prin aqua gym” a fost lansat în 2018 sub forma unui program pilot desfasurat timp de 1 lună, în perioada 14 august – 15 septembrie 2018. A doua ediție a programului educațional se desfășoară în perioada 11 iulie – 15 septembrie 2019 și și-a propus să promoveze beneficiile aduse sănătății de gimnastica acvatică, printr-o serie de sedinte de aqua gym desfășurate la The President Pool & Lounge, în cadrul Centrului de Evenimente The President. Pe durata proiectului vor fi transmise către presă și publicul larg materiale informative referitoare la transformările pe care gimnastica în apă le aduce asupra organismului, precum și alte materiale de interes general referitoare la combaterea sedentarismului.

Programul activităților de aqua gym va fi anunțat săptămânal sau bilunar, pe pagina de Facebook și pe site-ul www.the-president.ro.

Abonații The President Pool & Lounge beneficiază de participare gratuită la toate ședințele de Aqua Gym.

Proiectul „Sănătate prin aqua gym” este sprijinit de 14 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, IQool, Mujer, PRwave, Restocracy, Restaurante-Bucuresti.ro, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *