metalshow

THE PRACTICE – noul membru al Clubului Companiilor de Relatii Publice

Clubul Companiilor de Relatii Publice (CCRP) primeste in randurile sale un nou membru. Incepand din februarie, agentia THE PRACTICE a fost acceptata ca membru cu drepturi depline al Clubului, insusindu-si de asemenea si responsabilitatile ce revin tuturor companiilor de PR din aceasta asociatie.

„CCRP este o asociatie deschisa tuturor companiilor specializate la nivel de obiect de activitate pe domeniul relatiilor publice, care impartasesc valorile si obiectivele Clubului. Ne-am bucurat ca reprezentantii THE PRACTICE au initiat demersul de a intra in Club si ne face placere sa ii primim in organizatie” a declarat Andrei Savu, Presedinte CCRP.

“Intelegem rolul important pe care CCRP trebuie sa il joace in industria comunicarii si suntem onorati sa ne alaturam eforturilor companiilor fondatoare ale Clubului pentru sustinerea industriei de PR din Romania” a adaugat Gabriela Lungu, Managing Partner THE PRACTICE.

Clubul Companiilor de Relatii Publice (CCRP), infiintat in octombrie 2003, este o asociatie non-profit formata exclusiv din persoane juridice – firme specializate in relatii publice. Clubul isi propune sa promoveze activitatea si interesele industriei de relatii publice si sa contribuie la dezvoltarea unui mediu profesional etic si competent care sa se alinieze normelor internationale. CCRP reuneste in prezent 10 dintre cele mai importante companii de relatii publice din Romania: 2activePR, DC Communication, Free Communication, Image Promotion, Millenium Communications, Ogilvy PR, Perfect, PRAIS Corporate Communications, Premium Communication si THE PRACTICE.

Bucuresti, 22.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *